Alışveriş & Hediyeler Arayıp gezdiğinizde altın bulmuş gibi sevindiğiniz şeyler var mı? ɯɐʌıƃǝnɔ Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben mantar buldum çok sevindim..Ormanın içine daldım ilerliyorum. Arayıp gezdiğinizde altın bulmuş gibi sevindiğiniz şeyler var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. hayır benim hiç yok,. 0 0 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayy çok güzel yer😍 bende sevinirdim çok güzel keyifli pazarlar dilerim 1 3 Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi..Bende anlamadım İstanbul gibiBir yerde böyle bir yer bulmak harika.. Sizede keyifli pazarlar diliyorum 🙂 Yorumla deepwate +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksiniz sağolun 🙂 Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl Rica ederim hanımefendi 🥀 Yorumla
Aytaçblue Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Mantar bulmak benim işim mantar ocağını bulurum en az 1 çuval toplarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Trüf bulabiliyor musunuz? 0 1 Yorumla ɯɐʌıƃǝnɔ +1 yıl Yok hanımefendi o kadar yetenekli değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır benim hiç yok,.
Ayy çok güzel yer😍 bende sevinirdim çok güzel keyifli pazarlar dilerim
Teşekkür ederim hanımefendi..
Bende anlamadım İstanbul gibi
Bir yerde böyle bir yer bulmak harika.. Sizede keyifli pazarlar diliyorum 🙂
Teşekkür ederim çok naziksiniz sağolun 🙂
Rica ederim hanımefendi 🥀
Mantar bulmak benim işim mantar ocağını bulurum en az 1 çuval toplarım
Trüf bulabiliyor musunuz?