Set halinde kitap aldım. Birini yırtık yolladılar. Değişim yapmaları için o kitabı gönderdim. Mesaj attim bana yenisini yollamadilar. Site şimdi bütün kitapların parasını iade etmiş.
Ama diğer kitaplar bendeydi hatta kullanıyorum. Mesaj attım ama ilgilenen yok ne yapabilirim sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayet var adlı bir sayfa var Oraya şikayet olarak yaz bak nasıl da ilgileniyorlar
Yazdim ama cevap vermediler :( yırtık yollamişlar. Onu gönderin yenisini göndeririz dedi. Gönderdim onaylandı ama yeni ürünü vermediler. Trendyol da tüm ürünlerin parasını iade etmiş
Trendyol müşteri hizmetlerine ulaştın mı
Evet yoğunluk var değiştirirler dedi o kadar
mesajla ulaş. olmadı dükkanın adını bul telefon et
Aradım cevap veren yok. Değişim yapacağını söyleyip 4 gün yapmadılar
enteresan.
😹😹😹 hangi yayınevi bu
Yayınevi değil site iade etti onlar değişim yapmadığı için
Şikayetvar sitesine yaz geri dönüş yapar
Yazdım aradım ama hiç dönüş yapmadilar. 4 kitap almistim set halinde. 1 tanesini yırtık diye yolladım. Yenisini gondermediler. Trendyol da tümünün parasını iade etmiş.
Bir şey olmaz inşallah diğer kitapları kullanmaya başlamıştım çünkü 1 haftadir donuş yapmadilar
Set dediğin aynı kartonun içinde mi ayrı ayrı mı
Ayrı ayrı kitaplar ama 4 lu halde. Paketli satılıyordu
Ödemeyi Trendyol otomatik yapıyor senin aldığın kişiyle iletişime geçmen lazım o da muhtemelen kitap eline geçmemiştir
Ben yırtık olan kitabı onlara gönderdim depolarina gitti değişimi onayladilar. Yeni ürünü kargoya vermedikleri için otomatik olarak parayı iade ettiler :/
Bir paket içinde diyorsun ya ondan yenisini yollamamış olabilir😟
Ayrı ayrı da satıyorlar ama
bence şikayet adlı sayfaya girin
ara satanları
Cevap veren yok
trendyolu ara onlar ulaşsın satıcıya