Alışveriş & Hediyeler Kız arkadaşıma doğum günü için parfüm alacağım. Sizce YSL Libre mi, Carolina Herrera Good Girl Blush mı? unicorn_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ysl libre Hc blush Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kız arkadaşıma doğum günü için parfüm alacağım. Sizce YSL Libre mi, Carolina Herrera Good Girl Blush mı? Cevapla Doğum Soruları Parfüm Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Ysl her zaman tercihim olan bir marka. Kalıcılığı gayet iyi olan bir marka. Onu tavsiye ederim 🖤 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. birinci olan 0 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eski kız arkadaşım Ysl Libre kullanıyordu, benim çok hoşuma gidiyor. Diğerini bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Allicey Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Hiç denemedim valla ama Chanel No5, Gucci Flora, Million ve Insolence bunları tavsiye ederim 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ysl her zaman tercihim olan bir marka. Kalıcılığı gayet iyi olan bir marka. Onu tavsiye ederim 🖤
birinci olan
Eski kız arkadaşım Ysl Libre kullanıyordu, benim çok hoşuma gidiyor. Diğerini bilmiyorum.
Hiç denemedim valla ama Chanel No5, Gucci Flora, Million ve Insolence bunları tavsiye ederim 😂
Blush çok öven var ama YSL
Ben libreyi severek kullanıyorum…
YSL diyorum kokusu efsane
Telefonu mu kokluyoruz karar vermek için
Ysl libre 😍
Hiç blush
Carolinaaaa
Parasi ne kadar
hiçbiri