Alışveriş & Hediyeler Erkek için anlamlı hangi hediyeler alınır? Nisaderen11 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hani doğduğu günün takvim yaprağını alan hediye eden falan oluyor ya O tarz anlamlı bir hediye ne olabilir Unutamayacağı. Erkek için anlamlı hangi hediyeler alınır? Cevapla Fal Soruları Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 351 cevap paylaştı. Beni bulmuş bide hediyemi alcam sksk şaka şaka, yani kişiliğine ve karakterine göre, bir hediye alınır. 1 0 Yorumla
Sharlock1 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben sevdiğime hitap ettiğim bir kelimem vardı, onu ahşap bir anahtarlığa yazdırdım el yazısı ile, verniklettim, hala yanında ve kullanıyor 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Araştırıp bulmak iyi olur🍀🗝️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,5b cevap paylaştı. parfüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beni bulmuş bide hediyemi alcam sksk şaka şaka, yani kişiliğine ve karakterine göre, bir hediye alınır.
Ben sevdiğime hitap ettiğim bir kelimem vardı, onu ahşap bir anahtarlığa yazdırdım el yazısı ile, verniklettim, hala yanında ve kullanıyor
Araştırıp bulmak iyi olur🍀🗝️
Kol saati, parfüm, ayakkabı
parfüm
bileklik falan