Alışveriş & Hediyeler Nike mi yoksa Puma mı daha kaliteli? lsudekayal Takip Et Xper 4 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor nike puma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nike mi yoksa Puma mı daha kaliteli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Nike bence 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nike'ı işaretledim ama ikisi de gayet kaliteli bence 5 1 Yorumla lsudekayal +1 yıl nike daha fazla sanırım Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nike, Milli takımda iken sponsorumdu giyim krampon çoraba kadar kaliteydi ama puma rezzzalet bir ürün kalitesi mentalitesi ve iğrenç bir ürün yelpazesi var kullanım rahatlığı sıfır. 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl aslında ikisi de hemen hemen aynı ama Nike daha popüler. 0 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Nike, I tum Dunya biliyor kalite performans. En donde.. puma nin adini duymayan. cok 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Her biriside birbirinden kaliteli bir marka gız ablası...😅 0 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Kalite değilde puma giydiğim en rahat ayakkabılardan Skechers falan hepsi yalan 0 1 Yorumla Butterflyy_0 +1 yıl I like your sheckers Do you like my gucci shoeesss Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Pumanın Turin beyaz versiyonunu giydim çok salaş çok şık çok rahat ayakkabı ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nikeye hakaret bu soru haberin olsun :D 1 5 Yorumla lsudekayal +1 yıl bence de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama tabi puma da güzel ayakkabı hakkını yemeyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alcam bende puma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nike adidas ayakkabılarım var bir puma eksik onu da koleksiyon olarak yapıyım :D Yorumla lsudekayal +1 yıl puma görünüş olarak iyi de sağlamlık olarak değil sanki Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Nike cidden sporun matematiği. Süper marka. 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Neden adidas yok bence adidas 0 2 Yorumla lsudekayal +1 yıl bunun ikisi arasında en iyisini sordum Yorumla Bulutsencer +1 yıl Ben adidas ciyim yıllardır asofmen ayakkabi mont şapka hep adidas Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Nike görsel olarak iyi puma kalite olarak 1 6 Yorumla lsudekayal +1 yıl bana gore de tam tersi Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yok yok Nike airlar hariç çöp Yorumla lsudekayal +1 yıl nike in bez ayakkabisini bile 2 3 sene giydim ama pumanın doku kalitesi hosuma gitmiyor Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Alla alla değişik benle arandaki farktan dolayı olabilir ama Yorumla lsudekayal +1 yıl olabilir Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ben daha çok yıpratırımda ;) Sude hanim Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı. Nike bence 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı. Nike bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Nike bence
Nike'ı işaretledim ama ikisi de gayet kaliteli bence
nike daha fazla sanırım
Nike Tabiki 😁
Nike , tabiki
Puma sevmem
Nike, Milli takımda iken sponsorumdu giyim krampon çoraba kadar kaliteydi ama puma rezzzalet bir ürün kalitesi mentalitesi ve iğrenç bir ürün yelpazesi var kullanım rahatlığı sıfır.
aslında ikisi de hemen hemen aynı ama Nike daha popüler.
Nike, I tum Dunya biliyor kalite performans. En donde.. puma nin adini duymayan. cok
Her biriside birbirinden kaliteli bir marka gız ablası...😅
Kalite değilde puma giydiğim en rahat ayakkabılardan Skechers falan hepsi yalan
I like your sheckers Do you like my gucci shoeesss
Pumanın Turin beyaz versiyonunu giydim çok salaş çok şık çok rahat ayakkabı ya
nikeye hakaret bu soru haberin olsun :D
bence de
ama tabi puma da güzel ayakkabı hakkını yemeyelim
alcam bende puma
nike adidas ayakkabılarım var bir puma eksik onu da koleksiyon olarak yapıyım :D
puma görünüş olarak iyi de sağlamlık olarak değil sanki
Nike cidden sporun matematiği. Süper marka.
Neden adidas yok bence adidas
bunun ikisi arasında en iyisini sordum
Ben adidas ciyim yıllardır asofmen ayakkabi mont şapka hep adidas
Nike görsel olarak iyi puma kalite olarak
bana gore de tam tersi
Yok yok Nike airlar hariç çöp
nike in bez ayakkabisini bile 2 3 sene giydim ama pumanın doku kalitesi hosuma gitmiyor
Alla alla değişik benle arandaki farktan dolayı olabilir ama
olabilir
Ben daha çok yıpratırımda ;) Sude hanim
Ürününe göre değişir
Nike tabiki de puma tırt ya
Puma markamı gerçekten?
Rebook daha güzel
Nike diyorum
Adidas
nike daha iyi bence
Puma da kimmiş
Nike tabiki