Ben mesela bundan istiyorum ama istiyorum da demem o düşünsün

Ben mesela bundan istiyorum ama istiyorum da demem o düşünsün

Ya çok pahalı bir şey değil ama bu paranın fazlasıyla satın alabileceği bir şey. Bunu kendine kendin hediye olarak da alırsın. Bir erkek arkadaştan kesinlikle beklenmemeli. Bence gerçekten erkek arkadaşınsa ve ona değer veriyorsan ondan beklentin beraber yapacağınız bir şey olmalı. Yedikten sonra elinde hiç bir şey kalmayacak ama belki bir yolculuğa çıksan belki beraber bir workshopa katılsan o da sen de daha fazla şey harcarsınız ama onsuz yapamayacağın bir şey olur ve az buçuk gerçek yüzünü görürsün. Bir işle uğraşırken nasıl? Heyecanlanınca nasıl gibi...
Hiç önemli değil alırdım da öyle birisi yok işte. Hatta şöyle kiloluk kuvertür çikolata bile alırdım.
Cevap
16Cevap
Çok şey değil tabi ki de seven yapsın bir zahmet sevdiği kadına..
Hayır tabiki gadası
Ya herkes birbirinde çokta güzel cenneti yaşar ama biri herzmn eksik ya kadın ya da erkek herkes birbirini anlayıp tamamlasa çok güzel olur
Evet öyle olsa zaten evli olurduk
Benzer ilgi ve hediyeleri sunabiliyorsan istemeye hakkın var tabi.
Keşke sunmasaydım dedim sununca hiçbir şey olmuyor çünkü
yoo çok şey istemiyorsunuz sadece herşeyi erkekten bekliyor erkekten istiyorsunuz
Sen öyle san
valla ilk adım erkeğe sürpriz erkeğe teklif erkeğe bazı şeyler erkeğe özel günler erkeğe gerek reel gerek sözlü sürprizler erkeğe kalıyor siz kafanızı boynunuzu içine çekip ayyy teşekürler demek kalıyor
Sen öyle san..
Yani bir sevdiğimiz kadın olsaydı bizde birşeyler yapmasini bilirdik
Üstüne biraz daha para koyup daha kaliteli bir şey alınabilir. Marka görmeyince emin olamıyor insan.
Niye herkes parasına takılmış ne alacak kıyafet mi
bana sevgilim bunu alsa (tek gördüğüm kesilmiş meyveler) derim ki sen artık zaptedilmiyor gerçekten buna da para vermezsin ama ha derim 😂😂
Haberlere bakıyordum bir de ne göreyim Türkçe hocam intihar etmiş
vayyy peeee ömrümde duyduğum en güzel laf sokması 😂😂😂 kamusal kuruluşta eğlen sen hayatım tdk müdüresi gibi
Teşekkürler. Tdk müdüresi olmaya gerek yok normal bir TC vatandaşı+Türk olmak yeterli
sana şimdi bir sürü şey sıralayacaktım ama üzüldüm şimdi bu kadarcık meyve dilimine sevinen yıkıma uğrar falan :/
Bu sadece bir örnek bir çiçek buketi de olabilir ben öyle pahalı hediyeleri istemem zaten. Ayrıca bu tatlı şeyler serotonin salgılattığı için mutlu olmam çok doğal
İster ister durursun yerinde başka da bir şey yapamazsın zaten 😂
Size akıl veriyorum hani yok ya
Öyle mi, ne kadar da düşüncelisin 😂
Parasını verirsen alıp hediye edebiliriz sana assjdk
Olur
Sen o değilsin ki
Ben parayı sana atarsam burada gariban kim oluyor
İroniye ironiye cevap verdiğime göre kim oluyor😂
Bunu sana alacağım gider 3scort s1kerim mkcshsbsjsjs
Yapmıyor musun zaten
1 hafta sonra yapacam ilk olacak
Yakışır
Eyv kardesim
Ben çok şey istemiyorum galiba bundan sevilmiyorum
Maddi durumu yeterliyse çok da büyük bir şey değil ama bence bunun yerine sweatshirt alsa daha iyi
Hak edecek eden olsa cennet olur da hep düzgün insanlar nerde hıyar var buluyoruz gidip.
Böyle bi isteğim yoktu ta ki sen gösterene kadar
O zaman birbirimize alalım🙄
Sen daha ne istediğini bilmiyorsun 😊
Niye
İstediğini söyleyeceksin
Ben öyle söylemem
O zaman bir şey elde edemezsin
Erkek de ben sevişmek istiyorum ama istiyorum da demem o düşünsün dese 🤔
O evlenmeden olmayacak bir şey ve o dediğin hiç de ince bir düşünce değil
Ya demek ki erkekleri maddiyat olarak görmek de hoş değil evlenmeden birşeyler istemeyin artık kendiniz alın 😂
Maddiyat değil ki bu sanki telefon istemişim sanki takı istemişim bunlardır maddiyat çok istiyorsa böyle bir şeyi kendi de hazırlayabilir
Tabi dükkanında çalışıyor tüm erkekler. Sevgili dönemi maddiyata bakıp ilgi sanıyorsunuz ya buna çok gülüyorum. Evlen zaten hesap ortam ama sevgili yer yer ayrılınca bom.
Hiçbir zaman öyle biri olmadım kuyruk acınızı yapanlardan çıkarın
Ben de hiç öyle maddiyat olarak kullanılmadım siz de başka yerden çıkarın kuyruk acınızı anlaşılan sizin ilişkinizde sorun çıkmış veren siz ama ilgi görmeyen yine siz olmuşsunuz. Yine de sizin için hayırlısını diliyorum umarım nasibinizdeki kişi gönlünüzce olur ve tez vakitte karşınıza çıkar 🙏🏻
Çok belli olmadığı ben sizi bu konuda çok tecrübeli gördüm
Tecrübe etmem için kendim yaşamak zorunda değilim çevremde yaşanıyor olamaz mı 🤭 benim tek sevgilim oldu ve onunla da evlendim zaten 😂
Evlisiniz gizlisiniz ee tabi
Gizli olmasam ne fark edecek anlayamadım alakayı?
Evlisiniz neden buradasınız
Sohbet, vakit geçirmek sonuçta siz de burada sevgili aramıyorsunuzdur 🤭
Evet ama evli olsam girmezdim
Tercih size ait
bunları yersen hastanelik olursun :))
Evet çok şey istiyorsunuz
Pahalıymış
Evet ama canınız sağolsun 😅
Yoo aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?