Alışveriş & Hediyeler Sizin bütün paranızı yatırdığınız şeyler neler 🤗 ? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Giyim çanta ayakkabı durduramıyorum kendimi 😭 giymesem de etiketleriyle durması hoşuma gidiyor 💃🏻 Sizin bütün paranızı yatırdığınız şeyler neler 🤗 ? Cevapla Ayakkabı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yerçekimli_karanfil Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şeye bütün paramı yatırmam. Kontrolsüz para harcamak bir hastalık bildiğim kadarıyla. 2 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden kitaplar ve benim dananın mamaları idi.Kriz başladığından beri sadece dananın mama masrafı kaldı. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim gardıropumu görseniz o zaman şoka girersiniz 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne kadar düzensiz bi şekilde koymuşsunuz kıyafetlerinizi hiç mi katlarken dikkat edip özenle katlamazsınız anlamıyorum kı sadece alışveriş yapmak marifet değil 0 1 Yorumla yaren2344 +1 yıl Ancak böyle sığıyor dolapta dolu olduğu için Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ah ne guzel gule gule giy. Yemege harciyorum 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 530 cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. pskolojisi bozuk 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Yatırım yapıyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giysiler 0 0 Yorumla
salihhhhareeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bebde oyke 1 2 Yorumla salihhhhareeeee +1 yıl Geçen ayakkabıya 2 bin verdim Yorumla salihhhhareeeee +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir şeye bütün paramı yatırmam. Kontrolsüz para harcamak bir hastalık bildiğim kadarıyla.
Eskiden kitaplar ve benim dananın mamaları idi.
Kriz başladığından beri sadece dananın mama masrafı kaldı.
benim gardıropumu görseniz o zaman şoka girersiniz 😂
Ne kadar düzensiz bi şekilde koymuşsunuz kıyafetlerinizi hiç mi katlarken dikkat edip özenle katlamazsınız anlamıyorum kı sadece alışveriş yapmak marifet değil
Ancak böyle sığıyor dolapta dolu olduğu için
teknoloji, bilişim araç gereç
Ah ne guzel gule gule giy. Yemege harciyorum
Mutfak malzemeleri 😐
Ailem
pskolojisi bozuk
Teknolojik ürünler
İş için alınan mazlemeler
Cilt bakımı
Bomanza
Yatırım yapıyorum
Kıyafet