Alışveriş & Hediyeler En son kendinize ne aldınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor 🛍 Güncellemeler+1 yıl 🌸 En son kendinize ne aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. En son kendime sigara ve kahve aldım 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Deri anahtarlık aldım. Anahtarlar cebi zamanla deliyordu çözümü böyle buldum. En azından çevreleyecek anahtarları kafa rahat.. 😌 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 460 cevap paylaştı. Gri ceket aldım dün daha giymedim ama 😂 siyah elbisenin üstüne kombin yapmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir sürü kitap aldım, ha bide az önce çikolata aldım.. şımaracağım şimdi : )) 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çorap aldım. Tehlikeli paket 1 dk uzun bakarsanız 500 tl gidiyor. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 560 cevap paylaştı. AirPods Pro - 2 Tane Parfüm - 1 Tane Roll On 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı. Dün gsstoreden kendime bileklik aldım 1 0 Yorumla
Denizimsiii32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Masama fesleğen aldım kokusu rahatlatıyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı. 3 adet Vakko şal aldım. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 2gun once bir pantalon ve kendime birparfüm aldim 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kedi beslemiyorum. Besleseydim süt alırdım. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı. Yemek. 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı. toka aldım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
En son kendime sigara ve kahve aldım
Deri anahtarlık aldım. Anahtarlar cebi zamanla deliyordu çözümü böyle buldum. En azından çevreleyecek anahtarları kafa rahat.. 😌
Gri ceket aldım dün daha giymedim ama 😂 siyah elbisenin üstüne kombin yapmayı düşünüyorum
Bir sürü kitap aldım, ha bide az önce çikolata aldım.. şımaracağım şimdi : ))
Çorap aldım. Tehlikeli paket 1 dk uzun bakarsanız 500 tl gidiyor.
AirPods Pro - 2 Tane Parfüm - 1 Tane Roll On
Maybelline kapatici
Dün gsstoreden kendime bileklik aldım
Hatırlamıyorum çabuk unuturum
Masama fesleğen aldım kokusu rahatlatıyor
3 adet Vakko şal aldım.
Telefon ve telefon kabı aldım
Çikolata namı diğer şaklıt.
2gun once bir pantalon ve kendime birparfüm aldim
Kedi beslemiyorum. Besleseydim süt alırdım.
ayakkabı ve prezervatif
Kendim canimmm ona dünya feda , parfüm
Defter galiba
Kurabiye aldım hemde beleş
Pastırma jsjd
Dürüm aldım
Araba.
Tartı aldım az önce
tonik
Sigara
Çanta
Kek aldım jsjjsj