Ben nisanliyim dugune daha var 7 ay gbi ama Nisan bohcasinda alinir mi bilmiyorum iste geceliklerede baktim arama motorunda kaldi tabi annem bakarken gordu. Kotu kotu bakiyor jsjsj
26 yasindayim sizce ayipmi oldu ya off ama nisanliyim ya
Ben nisanliyim dugune daha var 7 ay gbi ama Nisan bohcasinda alinir mi bilmiyorum iste geceliklerede baktim arama motorunda kaldi tabi annem bakarken gordu. Kotu kotu bakiyor jsjsj
26 yasindayim sizce ayipmi oldu ya off ama nisanliyim ya
Benim anam nelerimi gördü bi duysan utançtan yerin dibine girerdin seninki masum kalmış 😂 ayna karşısında nudemi gördü tangamı buldu eski sevgilimle sevgiliyken neler yaşadığımı öğrendi sen düşün daha sayim mi
Yok abi ben okadar ileri gtmedim bunda feci utandim ama ogk gecelik ne yaa
Şöyle de ''anne ne garip garip bakıyorsun evcilik mi oynayacağız sanıyorsun? Tabii ki de bazı geceler alev alacak ve bazı geceler birbirimizin üstünde patinaj çekeceğiz. Lütfen biraz anlayış göster. ''
Oldu daha cok batayim
Cevap
3Cevap
Nişan bohçasına fantezi gecelik kırbaç kelepçe alan da vardı nfkxkx
Annem kardeşimin oyuncağını görmüştü 😄
Bizim damat yaşadı demiştir😂
Normal bence yaaa ne varki gecelik bakmakta
fantezi gecelik haci jsjsjsj
Onu diycektim bende ne tür gecelik baktiydan kadın şok olmuş ya akaksksksks
At banada bakiyim bende kocama giyerim ahahahahahaha
Ay evlimisin sen ozele gelsene iki bisey sorcam evli biri yardim eder anca ki gunumuzde bakarda yiyor o halti ama neyse istek attim kabul et
Tkp et yaz
Niye ayıp olsun ki
Nisanlisin evlenmeye daha var sey gecelik diye yaziyordu iyyy of fena utandim
Utancak bişey yok gayet normal olması gerekn bişey
Abi rezil oldumm
Ayıp olmaz ya evkencen sonuçta
Birsey olmaz da hevesli gibi 😂😂
E ama kac yasina geldik offf ya iyyyyyy
Ne tur geceliklere bakiyordun ki
Sence gerdek icin iste falam
He giysende bir giymesende bir olanlardan normal tabi kotu kotu bakar gecer kendi de gecti bu yollardan sonucta ama kadin kendini hazirlamamis boyle birseye şok olmuş 😅
Anlamasi lazim kendide diyor nisanlinla yalniz kalma diye tahmin ediyor onu ona niye sasirio. İyy vallabak yine utandim
Utanilacak ne var ki bunda sende 😅 kac yasina geldik diyon utaniyon 😄
Yok ya ne ayıbı
Sey sonucta sey gecelik diye gordu jsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?