Alışveriş & Hediyeler Ev hediyesi olarak ne isterdiniz? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşım yeni evine yerleşti ona ne alsam diye düşünüyorum ama bilemedim Ev hediyesi olarak ne isterdiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben hediye istemezdim düşünmeleri yeterli olur benim için 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Valla ıvır zıvır vazo biblo bişey alma bana gelse hiç istemem eşyası ile uymaz vs En temizi nevresim takımı, tabak seti, elektrikli ev aletleri vs 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Avize😂neden avize dün gördüm çok güzel modeller çıkmış 0 0 Yorumla
xwızxxww Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl eksigi ne sor onu al ama robot süpürge demesin :) 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Küçük ev aletleri ya da fincan takımı falan 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Kum torbasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hediye istemezdim düşünmeleri yeterli olur benim için
Valla ıvır zıvır vazo biblo bişey alma bana gelse hiç istemem eşyası ile uymaz vs
En temizi nevresim takımı, tabak seti, elektrikli ev aletleri vs
Avize😂neden avize dün gördüm çok güzel modeller çıkmış
eksigi ne sor onu al ama robot süpürge demesin :)
Küçük ev aletleri ya da fincan takımı falan
Küçük bir ev eşyası alabilirsin
Bu güzelmiş içimi ısıttı
Ağaç hcjchfg
Belki tatlı bir tablo
Televizyon
İran kedisi.
Kum torbasi