Arkadaslar aylar onceydi dogum gunu onu düşünerek aldim babasida cok begenmisyi o hediyeyi ben ozamanda dedim onada alalim beğendiyse neyse bugun disari ciktilar ailecek yagmurlu hava malum ustune giycek bi sey bulamamis diye benim ona hediye ettigim seyi istemis giymek icin sevgilimde vermis mesele su adam kimin hediye ettigini biliuor bunu istemesi bi saygisizlik bence baskasinin hediyesi istenmez giymek kullanmak için oda veriyor onunkide saygısızlık sonra olayi büyüttü kavga cikardi ben sadece hos olmadi dedim sana aldigim seyin babanin ustunde olması buydu dediğim yani okadar beğendiyse onada alsaydik dedim kotu niyetim hic yoktu aldihim hediyenin lafini yapiyomusum gibi algiladi ve saydi sövdü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Büyük insanlar böyle şeyleri düşünemiyor. Kızmakta haklısın ama büyük bir tepki de vermemişsin. Seni bu zamana kadar tanımadıysa bu onun hatasıdır. Beni yanlış anladı saydı sövdü diyorsun. Gerçekten birbirini tanıyıp seven insanlar birbirini yanlış anlamaz çünkü insan sevince yanlış anlaşılacak bir şeye bile iyi yönünden bakar tartışmaya çevirmez. Sayıp sövmekte ne demek? Böyle birini hayatında asla tutmamalısın. Çizgin sınırların olmalı. Ama bu adamın seni sevdiği asla yok ve saygının aşkın olmadığı hiçbir yerde bulunmamalısın. Bu ilişkinin suçu yok öncesini bilmem ama şu saatten sonra hala onunlaysan bundan sonraki tüm kötü davranışlarını hakettin demektir.
016 Yorumla
Soran+1 yılAilesi zaten oyle yetismemis dusunemiyor ben bi sey demiyorum buna mesele sevgilimin yapmasi sana almisim dogum gununde ozel vermisim düşünüp sen hediye sevmiyosun diyede baskasina vermezsin giysin diye bu ilk olay degil her seyde beni yanlisa yoruyor ve ben yapamıyorum bi insan 2 seneye yakindir hayatinda olan birini bu kadar yanlis anliyosa bi problem var demektir gerçekten
- +1 yıl
Toxic bir ilişki o zaman belli. Bak bende zamanında toxic ilişki yaşadım. Kendini yorma birdaha bu yaşlara gelmeyeceksin. Belkide karşına seni yanlış anlamayacak hatta kötü bir şey yapsan bile hep iyiye yoracak bir adam çıkacak bununla uğraşma. Öfke kontrolü olmayan adamla zaten evlenilmez. Ve düşüncesiz bir tip alıngan erkek mi olur? Benim toxic ilişkide de bir şey derken düşünürdüm yanlış anlamasın diye oysa ki herkese lafımı çat çat diyen biriyimdir. Böyle olmamalı işte. Asıl hayatındakine her şeyi açıkça içinden geldiği gibi diyebilmelisin. Yanlış anlar mı eder mi diye asla düşünmeden. Daha şimdiden böylesiniz olacak iş değil evlilik hiç olmaz. Bence bununla devam ederek zamanını boşa harcama değmez bırak.
Soran+1 yılEvlilik düşünüyorduk ama bu hareketleri ailesinin bu düşüncesizlikleri kotu bi sey yapsalar bkle ailesini surekli savunmasi beni cok itti kendisinden hicbir zaman kotu niyetle bi sey konusup yapmadim ona karsi bunu cok iyi bilmesine ragmen ailesiyle alakali seylerde beni bu denli yanlis anliyo olmasi hic hos bi sey degil zaten yeterince uzaklastirdi
- +1 yıl
Bak birde ailesini savunuyor diyorsun. Çok eksisi var çok. Saygısızlık oldun mu seni savunmadı mı orada her şey biter zaten çok söz söylemeye asla gerek yok. Duygularına yenilme duygular insanı yanıltır. O toxic konuştuğumda söz konusu ailesi olunca hemen yanlış anlardı ama ben bile ailesini ondan daha çok düşünmüştüm. Peki burcunuz ne ikinizin?
Soran+1 yılBen yengec o oglak
- +1 yıl
İkinizde zıt burçlarsınız. Ben hayatımda sadece 1 oğlak erkeğini muhteşem gördüm oda bana saati alan kişiydi. Onun haricindeki oğlak erkekleri hep toxic ilişki adamı olmayan kişilerdi yani kadına istediği değeri ilgiyi veremezler. Kadın ruhundan anlayacak son burç bile belki olamaz. Yengeçte tam tersi annemin burcu duygusal ilgiyi falan seven tam dişil bir burç bence. Şimdi ayrılsan başlarda herkes gibi üzülürsün ama sonradan ömrünce üzülmekten iyidir.
Soran+1 yılHer zaman kotu değiliz ama gercekten yasadigi tecrübeler ailesi cevresi vs cok etkiliyor cok toksiklesiyor yoruldum ugrasmaktan ben daha once cok yasadim toksik ilişki kendi toksik beni sucluyor 50 kere dedim konustum uyardim sinirlerini kontrol edemiyo agzini tutamiyo ozur diliyo sonra dedim bosa konusursun dileme anlami kalmadi cunku benim için hayatindaki herkesi benden onde tutuyo arkadaslari ailesi cevresi vs en son ben geliyorum dedim simdi boyleysen seninle evlenemeyiz ona olan sevgimi cevresinin ona olan sevgisiyle kiyasa giriyor ya sen yokken o vardi o benim icin canini verir gibisinden ama bi bakiyosun bu haric herkes ailesini cevresini isini kurmus bi bu kalmis cunku cevresinden bu kadar etkilenen baska mal yok
- +1 yıl
Bak okurken sinirlendim sen mi ayrılırsın ben mi? Yazdıkların sence normal şeyler mi? Ulan ne adamlar var ailesinden bile önde tutuyor sevdiği kızı onlar da ailesini seviyor ama hayatlarını beraber kuracakları kadına öyle bağlanıyorlar ki herkesten önde geliyor. Sen böyle bir ilişkiyi haketmiyor musun yani? Sana reva mıdır böyle saçma canım ilişki? Ben hayatıma mesela beni ailesinden bile öne koymayan erkeği hayatta almam baya tapacak bana ki hayatımda olsun yoksa sit tin sene bekar kalırım kimseyi çekemem. Buna ilişki bile denmez ki. Sen başta olmadığın yerde nasıl duruyorsun? Bana sakın seviyorum deme böyle insanın sevilecek tek yanı yok. Beni öne koymayan adamı kapıma kpk etmem. Valla başıma gelmiş gibi sinirlendim. Empati kurdum direkt senle. 2 kuruş etmez adamla olup hala devam ediyorsan bu karakteriyle sana da yazıklar olsun cidden. Sen kendini sevmeyi unutmuşsun. Böyle insanlarla hala sevgili olanlar var mı ya iyi erkekler de ya boşta kalıyor ya da çoktan kapılmış oluyor. Böyleleri de kendilerinin ve ailelerinin esaretinden çıkamasın. Midem bulandı cidden. Bu konulara karşı çok hassasım.
Soran+1 yılYemin ederimki cevaplarımdan anlamissindir az cok hic istemem boyle birini ustelik yasida var yani benden büyüktür bu sekilde ailesinin sozunden cikmayan herkesin her dedigine evet diyen biriyle zaten olmuyo cok konustum cok zorlandim sadece sevgi dehil surekli boyle kotu degiliz bazi zamanlar geliyor beni cok fazla dinliyor ailesinin dediklerini yapmak istemiyo cogu zaman zorla yapuyir beni dinliyo bazen kimseyi dinlemiyo vs iyiyken iyiyiz ama kotuykende meseleler bunlar ya daha kendi hayatinda soz sahibi olmamis bi adamla nasil evlenebilirim kii hayallerimi yikti ki ben en cok bunlardan korkardim zaten bu aile tipinden bi sevgili tipinden
- +1 yıl
İkiniz kaç yaşındasınız? Ondan memnun olmadığın belli ama hiçbir şey yapmıyorsun mesela ayrılmak gibi? Burada çok karşılaştım böyle sorularla evli insanlar mesela yazıyordu herkese evet diyor bana gelince evet deme dediğim için kızıyor sen karışma işime gibi laflar diyor diye. Böyle mllarda çok varmış yani. Kendi hayatının ipleri elinde değilse ve böyle anlattıkların varsa omdan hiçbir şey olmaz zaten. Ben seni anladım sen bu kadar kötü şeye rağmen iyi de şeyler az buçuk var diye yine bırakmıyorsun toxic ilişki işte tam da bu. Bin tane kötü şeyi vardır bir iki iyi yanını görürsün pek önemli de değildir ama onun için bile sadece bırakmazsın yanlış bu aşırı yanlış.
Soran+1 yılBen 24 o 28 cocukta dehil yani yas olarak anladın mi herkes yaşıtları evlenip hayat kurmus bu hala bu kafalarda milleti savunuyor bana zoruma giden o ergen gibi takiliyo ayriyiz Şu an zaten
- +1 yıl
Aranızdaki yaş farkı aşırı normal zaten öyle büyük bile sayılmaz. Birdaha barışmayın olur mu? Bak yaşında küçük değil. Sen başka seni gerçekten sevecek adam bul biraz onla zaman geçir sonrada evlenme niyetin varsa evlen. Ama bununla artık zaman geçirme. Kendini daha fazla yakma.
Soran+1 yılBenim hic evlenme niyeyim yoktu daha oncede iliskiler yasadim toksik vs vs en uzun düzgün giden bu öyle düşün zaten evlilik fikrini aklima sokan kendisiydi benim niyeyim yoktu guvenerek evlilik düşüncesine girdim bana boyle davtanmasi hos olmuyo simdi hayatinin kararlarini baskasina verdiren ses cikarmayan adam evlenince nasi sahip ciksin evliligine cikRim yaparim ederim muhabbeti yapiyo ama inanmiyorum suanda yap ozaman yani suanda yapmazsan nasi ileriye gidicez
- +1 yıl
Evlensen boşanırdın aman sakın sakın. Hep laf onlar laf. Daha barışmayacaksın dimi?
Soran+1 yılGercekten icimden gelmiyo bu sefer sozledigi ozurler sozlere bile inanmiyorum samimi inandirici gelmiyo
- +1 yıl
Değil zaten artık bu döngüden çık seni manipüle etmesine izin verme
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 667 cevap paylaştı. Hediyeyi babasının kullanmasında bir şey yok bence ama seni anlamak yerine fevrileşip seni kırması yanlış insan olduğunun göstergesi babasında var hata sevgilisinin hediye ettiğini bile bile istemesi saçma babasına yok diyemez ama seni de kırmamalıydı belki babası istedi diye içten içe o da öfkelendi ses çıkaramadı sana patladı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani babacim benim ogljna aldihim hediye gormussun hosuna gitmis begenmissin bile bile niye istersinki cok sacma geliyor bana babasina yok demediği icin sorun cikiyo zaten yok desin baba bu hediye biliyo adam zaten oglunun sevgilisinin aldigi hediye istenir mi kullanilmak icin ya
+1 yılFazla büyürmüşsün kullanabilir bence hediyeyi de kullansın diye almışsın sevgiline vermişsin artık onun zimmetinde istediğini yapabilir, ki babasına vermiş altı üstü giysin diye sokaktan geçen birine vermemiş bu kadar büyütülecek bir şey değil. Haksızbir tepki vermişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman herkes herkesin verdigi seyi aile icinde cevirip döndürsün ne sacma dusunceniz var ya alelade alisveris yapip alsak zaten karışmam hediyenin anlamini bilir misiniz bilmem ondan ona ondaj ona yapacaksa onemi kalmiyo zaten hediyenin
- +1 yıl
Hediyenin anlamını emin olun çok iyi biliyorum sizin tribal enfeksiyonunuz tutmuş. Babasının ihtiyacı varmış vermiş sevgilin kullanır geri verir babası da. Alıp da hediyeye zarar vermemiş sonuç olarak. Keza kimse hediyeyi alsın aile içinde döndürsün diye bir öneri vermedi burada istediğiniz yöne çekmeyin. İhtiyacı varmış onu giymek istemiş bir seferliğine giymiş bu kadar
+1 yılValla çok haklısın ben canım ciğerim dediğim dostuma tek taş aldım (nişanlanmıştı) bi gün annesinin parmağında gördüm bir şey demedim ama sinir oldum aşırı moralim bozulmuştu hediye kiminse ona aittir başkasının kullanması, ona müsaade edilmesi saygısızlıktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlamayan dolu insan var sinirlerim bozuluyor ben herkes kullansin diye alsam adi hediye olmaz zaten hediyenin anlami o kisiye ozel alınması bu kadar kafasi calismayan insanlar var işte normal kiyafet alir gibi alsak babasi istedigini yapsin hic sorun yok zagen beni ilgilendirmez
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
+1 yılYani o kadar da abartılacak bir durum yok. Demek onlar aile arasında birbirlerinin eşyalarını kullanıyorlar. Babası düşünememiş belki ama kasıtlı yaptığını da sanmam. Bu yüzden boşuna sıkma canını derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam okadar buyutmedim zaten ben bu kadat sey dedim sadece o büyüttü sinirlendi olayı ben sadece hpsuma gitmedi dedim bu kadar aile arasinda lullaniyolar zatende hediye kullanilmamali biliyo bu konudaki düşüncemi cok begendiyse onada alayim adam mitlu olsun demisim zaten yani
- +1 yıl
O da fazla abartmış o zaman
- +1 yıl
Belki de babasına karşı gelememistir
Soran+1 yılCok fazla tepki verdi kopurdu sinirlendi gereksiz buyuten o ben anlamadim yani
Soran+1 yılYa zaten hic yok demiyo kimseye donunu istese ciksrir verir oyle bi insan ama bu kadarda olmaz
+1 yılHediyeni beğenmemiş vermiş, yoksa vermezdi bu kadar basit.
Bende bi gömlek almıştım oda kardeşine vermişti beğenmeyip birdahada bir bok almadım 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir aylardir giyer cok begendi hava sogukken falan hic cikarmazdi üstünden begenmedi değil tek seferlik vermiste ayip ettiler bana
- +1 yıl
Büyütülecek bir şey yok sonuçta yine kendisinde, çocukca hareketlere gerek yok gene alır giyer. Babası istediyse kıramamıştır.
Soran+1 yılTamam da ben adama demisim hediye alayim cok begendiyse okadar ayip bi sey sevgilisinin ogluna aldigi hediyeyi giymek istemek saygısızlık
- +1 yıl
tamam herkes senin gibi düşünceli olmak zorunda değil düşünenemiş almış giymiştir ayrıca suç babasında değil senin öküz sevgilinde.
Soran+1 yılBen adama bi sey demiyorum dusunmemis giymek istemis sevgilim dengesiz zaten hediye aldigim seyi niye veriyosun ozaman onunda bana aldihi seyleri vereyim kankama giysin kullansin gorunce hos mu olcak kimse hoslanmaz bu durumdan aldigi seyi baskasinda gormeyi kimse istemez
- +1 yıl
başkası dediğin Babası sen Kankama vereyim diyorsun. Onu veren kişide suç alanda değil. Bende Kankama bir şey almıştım Elbise Kızının üzerinde gördüm bana göre saygısızlık ama yapcak bir şey yok oda kendi karakterleri. Bunun için tartışıp kızacak halim yok alttarafı bir giyisi Parçası. Kolye falan olsa değişir mesele yine.
Soran+1 yılMeseleye hediyenin tipinden bakmayin yani onemli olan burada sevgilimin düşüncesi cok onemli bir seyde almis olsam istese yinr verecekti vermemesi gerekiyor bohle seyleri sorun burdan cikti zaten her istediginde ozel veya degil her seyini vermek zorunda degil ailesine
- +1 yıl
Ee ona söyle bize niye trip atıyorsun 😅😅 Biz sadece fikrimizi söylüyoruz benim için komik ve abartılı bir davranış.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Anlattığına göre olayın nihayetinde senin eleştirine karşı sert, saygısız çıkış yapmasıdır.
Saygısızlığın affı olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılKotu niyetli bi sey demedim sadece sana aldığım seyi baskasinin ustunde gormek hosuma gitmedi dedim hepsi buydu saygisiz bi insan zaten
Soran+1 yılCok seviyorum oda oyle diyor da bu sekilde abartı tepki verince bitirmek istedigimi soyledim ve iyice cirkinlesti birden üzüldüm baya
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAy nolcak giysin😀 babasi istemiş hayir diyememiş.. sorun etmeyin ufak meseleler bunlar kendini doldurup üzme
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru okudugundan emin misin sorun eden ben degilim hosuma gitmedi dedim sadece
+1 yılhaksızsın babası üstüne giyemez diye bir kaide mi var
06 Yorumla
Soran+1 yılAbu sevgilime almisim aq babasi giysin diye mi hediye ettim ben ona ya ne bicim kafa yapiniz var herkes her bokunu oaylassin ozaman birbiriyle
- +1 yıl
senin kıyafetini annenin giydiği olmadı mı hiç
Soran+1 yılKardeşim normal kiyaft alisverisi etseydik zaten beni ilgilendirmezdi babasiyla istedigini yapsin ben ona ozel ilk dogum gunu hediyemdi ona aldigim hediyeyi baskasina veya babasina fark etmiyor giydirmemesi lazım benim normal aldigimiz kiyafetleri ablamla giyeriz tabiki ama sevgilimin aldihi hediyelerde var kimseye dokundurtmam kendim giymeye kiyamiyorum
- +1 yıl
o sensin o da sevgilin işte
Soran+1 yılBu mevzulari bildigi halde bunu yapıyor bana ayip bilmese muhabbetleri aaa pardon askim bilmiyodum kusura bakma der gecer ama biliyor kirildigim seyde o zaten
- +1 yıl
e ne diyim şimdi ayrıl ondan mı diyim
Cöpe atsa daha iyiydi ya da bı fakire vereydi.. Değer veren o hediyeyi pamuklara sarar..
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha onemli olabilirdi yani bana aldigi hediyelrin posetleri bile duruyo atmadim bu seylerime karşılık boyle bi sey gorunce zoruma gitti
+1 yılSana olan sevgisi babasından çok mu ki o montu babasından esirgesin adam
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var onun onunla ya bende ailemi cok severim ama sevgilimin aldihi hediyeyi paylasmam yani farkli seyler nereye cekiyosunuz ben adami kirsin vermesin demiyorum zaten iki tarafta dusuncesizlik etmis tamamen istedigi icin giymis adam bende daha oncede dedim cok hosuna gittiyse aldigim onada alalim giysin hediye edeyim ben alirsam mutlu olur dedim cok fesata bagliyosunuz olayi
bence abartıyosun ben olsam sasırıp gülerdm sköslsmdhdldh
00 YorumlaHediyeyi hediye etmek sünnettir, ayrıca babası yani bence çok abartmışsın, kızılacak bir durum yok ailesinin içinde olduğun için yer edindiğin için sevinmelisin
010 Yorumla
Soran+1 yılYer edindigim falan yok oyle degil olay onlar alışmış cocugun her seyine el koymaya ben mutlu olur diye dedim zaten onada alalim hani ben alayim hatta sevinsin dedim hediyeyi hediye etmek sunnet falan değil kisiye ozel aliniyosa onda kalmalı istiyorsa ben babasinada alirim dedim zaten ozaman herkes aldigi ozel hediyeleri ordan oraya dağıtsın su mantiktan çıkın lütfen ona aldigim seyi baskasinda gormek istesem almam zaten
Soran+1 yılYa kisiye ozel düşünüp alinmis hediye elden ele dolanmaz hatri olur degeri olur tek seferlik vermis ama babasi tek seferlik algilar mi bilmiyorum baskasinin ustunde gormek istesem vermezdim zaten hediye olmazdi adı ve eveg ofke kontrol sorunu var
- +1 yıl
Sen haklısın zaten. Bak 8 yıl önce bende çok değerli bir hediye aldım saatti. Kendim bile toplasan 8 yılda 5 kez ancak takmışımdır kıyamadım çünkü eskir ya da bir yerine zarar gelir diye. Annem kaç kez istedi bir kez vermedim. Hediye kişiye özel hele de sevgilinin aldığı bir hediyeyse bende aşırı değeri olur. Hala yeni gibi duruyor.
Soran+1 yılOnunda bana aldigi seyler var bende oyle bi sakliyorum ki cok az giyerim eskimesin diye kiymet vermek boyle sey o gormemiski ailesinden cevresinden hediye nedir hediyeye kiymet verilir mi bilmiyolar
- +1 yıl
Böyle biriyle seviyorum adı altında devam etme ben sizi hiç tanımadığım halde bu dediklerinden ilişkinizi geleceğini görebiliyorum bak bu ilişki konularının kitabını yazmış biriyim cidden bundan olmaz. Saygısız zaten hiç kimseden olmaz saygı her şeyin ama her şeyin başıdır ötesi berisi yok.
Soran+1 yılOlmuyor zaten yani cok saygisiz deger vermiyor boyle seylerede zorlaniyorum artik ben nereye kadar yani
- +1 yıl
😂😂😂 hahahaha
Yani hediyeyi hediye ettikten sonra , yağmurlu bir günde babasının giymesinin ne gibi bir mahsuru var? Bence ayıp söylenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSen sana alinan hediyeyi baskasina veriyor musun?
+1 yıldüşüncesiz biriyle vakit kaybetme
20 YorumlaBen olsam kırılırdım ve karşımdakinin bunu anlamasını isterdim bence sende öyle istiyordun.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ona aldigim hicbi seye deger vermiyor mesele benim almam degil genel olarak boylr hediye cok almamis sevmemis asla kiymeti yok gozunde kendisinin bana aldihi seyleri bile degersiz goruyor isterse at diyor yani ama düşünüp ugrasip yaptigi seyler onunda sadece bozuldum dedim sinirle niye babana verdin bilmem ne demedim
Soran+1 yılAyrildik zaten cunku ben kotu niyetle demedim fevride olmadim o sinirden bana soylenmeye başladı boyle seylere deger veririm bilir yani adama bi seferlik vermiş okey de evde hic mi kiyafet yoktu gomlek pantolon üstüne benim sportif yagmurlugu giyesi tuttu giyesi gelmis adamin iste begenmisyi zagen dedim begendiyse onada alalim seninkini giymesin kotu bi sey mi dedim ben simdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılselam ne komik beleşe konmuş kayın peder in.
Beleşsi biri anasilan. bazi Hadiye ve manevi değerlere hiç saygısı yok bunlarin.07 Yorumla
Soran+1 yılBoyle düşündüğün icin gerçekten cok sağol önemli olan ilk hediyemdi dogum gunune denk gelmisim aylarca düşünüp almisim icime sinmis baskasinin usyunde gormek zoruma gitti yani bide diyom begendiyse onada bakalim alalim mutlu olur bunu dememis olsam kotu niyetli sanar neyse ufacik bi seyde olsa ben vermisim düşünüp hic saygilari yok sevgiliminde ailesininde
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir aile. sanki sen babasına almışsın öyle bir dünya yok. herkesin kişisel eşyaları. kisisel manevi değerleri kendine ait olması lazım. ailede saygı yok bazı şeylere demek ki.
Cevap sahibi+1 yılSen yinede ilişkini bı gözden geçir dusundugunde sorun ve sorunlar çıkıyor ortaya. sevgilin de demek ki ailesinin sözünden hiç cikmiyor yani kendi kararlarını onun yerine ailesi verebiliyor baktığımda bu sonuçta çıkıyor ortaya
Soran+1 yılEvet sonuna kadar haklisin aile icinde saygi yok anne baba cociklarinin hayatlarina her seylerine asiri sekilde karisiyor herkes yerine karar veriyolar sorma etme izin isteme muhabbetleri asla yok son dereve kisisel ozel sosyal hayatlarina saygisizlar ve sevgilimde ailesi diye asla hayir hok demiyor en buyik sorun bu zaten aile bas tacidir da herkesin kendi hayati bar bu kadar karisilmasina musade etmek normal bi sey degil
Cevap sahibi+1 yılYani bunun için hep tartışacak siniz maalesef. senin sevgilin sana verdiği değer ailesine verdiği değer arasında çok fark olucaktir ailesi e verdiği değer sana verdiği değer kadar olmicaktir. umarim anlatabildim sana.
Soran+1 yılAnladım evet
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanıştınız çok aradın mi onu :))
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızı olduğun icin sana nedesen boş
01 Yorumla
Soran+1 yılSen cok bos bi herifsin defol burdan
+1 yılBeğenmemiş babasına vermiş işin özü bu kardeşim
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ya surekli ustunde kendi giyiyor yeni almadim hediyeyi 10 aydir ustunde yazın giymedi tek oyle soylim hepsi cok begendi zaten babasida ondan giymek istemis
- +1 yıl
Ben büyük sorun çıkarırdım babanın giymesini isteseydim babana alırdım sana değil derdim
Soran+1 yılOyle dedim zaten yani sana aldigim hediyeyi baskasinin ustunde gormek hos olmadi dedim bide saha oncede demisim begendiyse cok onada alalim diye hediyem olsun diye niye sevgilime aldigim seyi istiyor ozellikle onu anlamıyorum
- +1 yıl
Tolerans gösterme
Soran+1 yılBak bu arada hiç kimse aylarca hediye üstünde düşünüp sonunda arayip tarayip bi sey bulmus begenir mi diye aylarca gunlerce düşünmüş ilk dogum gunune denk gelisim onrmsemisim kimse bu kadar degerli bi seyide gidip baskasinin ustunde gormek istemez bence ugrasilmis bi sey çünkü
- +1 yıl
Ben sana hak veriyorum zaten
Sende bir daha ki sefere babasına hediye al.
00 YorumlaHadi bakalım hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılTepki vermekte haklısın
10 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi
10 Yorumla
+1 yılGayet haklısın
10 YorumlaBüyütülecek bir şey değilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyuten ben degilim zaten sadece hos olmadi dedim kendi abarttı
Takılmamak gerek giysin ne olucak
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bu kadar bozulmamin sebebi tek bu hediye değil bikere daha hediye aldim isyerine koymustu kucik sey isyerinde yokken ona sormadan etmeden gelen biyane cocuga vermisler hep bu sekilde seyler oluyor hayatimiz yokmus bize ozel binseu yokmus gibi geliyo herkes her seye burnunu sokup mudehale ediyor
Soran+1 yılHediye sevmez zaten oyle dedi de benim icimden gelmis almisim düşünüp insan sirf bu yuzden onemser
Soran+1 yılEvet bide sürekli yani millet yuzunden cevresi yüzünden bi sey oluyo saygisizlik ediliyor bize ait olan ozel olan şeylere dayanilmaz hale geldi en ufak sey
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki hic soyledigine gore bana laf ettirmez vs ama ben görmedim hep cevresini bana savunuyor kotu bi sey dedigimde yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende olsam üzülürüm
10 Yorumla
+1 yılHaklısın kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılHaklısın kellesini al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo fena bozmus
03 Yorumla
Soran+1 yılBozmus degil bos yapiyor sadece hicbi zaman aldigim ettigim seyin lafini yapmam sadece sinirinden bos yapiyo
Cevap sahibi+1 yılzldeger verse kendi giyerdi
Soran+1 yılSurekli kendi giyiyor zaten ozel bi yere gidiyolar o aldigim sey sportif baya klasik giyinmis hepsi evden ciksrken babasi istemis ustune giyse uymaz yani oyle bi kiyafet ortama uyumsuz babasinin o an onu istemesinide anlamadim gomlek pantolon ustune sportik yagmurluk cani istedi diye giymis sadece cok belli hediye alip versem daha mutlu olurdu sevgilime ozel sldigim swyi istemeseydi keske
Gizli Üye(30-35)+1 yılbart
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbaaaaaaaaaarrrrrrtttttt
+1 yılHaksızsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz size ozel. alinan hediyeleri baskasina kullandiriyosaniz o sizin bileceginiz is kisiye ozel alinan hediye baskasina kullansin diye verilmez kardeşim
- +1 yıl
Bana alınan bir hediyeyi sevdiğim birisi beğensin veririm nolcak
Soran+1 yılOzaman sende sorun abi ben adama demisim baban begendiyse onada alayim mutlu olsun hediye edeyim sevgilime oxel aldığım seyi almasin o ona ozel alinmis babasina ayri alayim demişim
+1 yılBence sorun olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilime aldığım doğum günü hediyesini bugün babasının üstünde gördüm. Tepki vermekte haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler