Hangi espresso makinesini önerirsiniz?

merdümgiriz

Hanımlar beyler iyi akşamlar. Bende kapsül kahve makinesi var içerik de yazmıştım üstüne ama kapsüllerin fiyatı uçtu gitti. 1 kutu kapsül (10 adet) 100'ü geçti, günde 4 tane kahve içiliyor ortalama evde. Yani 3 gün olmadan bizim kapsül bitiyor. Hesap edin oradan.

Şimdi kafamda başka bi makine almak var. Tam otomatik olmasa da olur, yarı otomatikler de işimi görür hatta daha iyi olur çünkü tam otomatikte sütü kendi köpürttüğü için tam istenen köpük olmayabiliyormuş. Ama yine de memnun olduğunuz model varsa söyleyin lütfen.

Karaca, delonghi, Electrolux gibi markalar var kafamda. Delonghi'nin filtre kahve makinesini kullanmıştım memnundum, mutfak eşyalarım karaca ondan da memnunum. Ama kahve makinesinde kararsızım :D kullanan varsa önerebilir mi marka model?

Hangi espresso makinesini önerirsiniz?
10 Cevap