Alışveriş & Hediyeler LCW'den iki gün önce bir ürün aldım, fişini düşürmüşüm. Değişim yaparlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Degişim yaparlar mı acaba hediye almıştım bide Güncellemeler+1 yıl Daha once de iade yapmistir kart verdiler lc kartı ordan bulamazlar mı ki acaba LCW'den iki gün önce bir ürün aldım, fişini düşürmüşüm. Değişim yaparlar mı? Cevapla Hediye Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tatlimsibirkizcagiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Etiketi üzerinde duruyorsa değişim yapıyorlar. Form doldurursun bir de. 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Banka kartı veya kredi kartindan yaptıysan işlem geçmişinden dene bakalım 0 0 Yorumla
MasterBOZKURTx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Fiş olmadan zor ama aldığın kişi seni tanırsa belki yardımcı olabilirMasterBOZKURT 💕 KEYİFLİ GÜNLER DİLERİM 💕 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 368 cevap paylaştı. Mağazaya git yardımcı olurlar diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
SoranAdam0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yapmazlar bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lc karti var benim iadeleri ona yukluyorlardi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yaparlar degisisim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce de yaptormistim çunku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yapıyor Lcw ne aldığın önemli ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Etiketi üzerinde duruyorsa değişim yapıyorlar. Form doldurursun bir de.
Banka kartı veya kredi kartindan yaptıysan işlem geçmişinden dene bakalım
Fiş olmadan zor ama aldığın kişi seni tanırsa belki yardımcı olabilir
MasterBOZKURT 💕 KEYİFLİ GÜNLER DİLERİM 💕
Mağazaya git yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Biraz cilve yap kasada hallederler
yok asla
Yapmazlar bence
Lc karti var benim iadeleri ona yukluyorlardi
yaparlar degisisim
Daha önce de yaptormistim çunku
yapıyor Lcw ne aldığın önemli ama