Her şeyi var hiçbir eksiği yok böylede hediye almak zor oluyor
İlgi alanı yok pek sizce ne alabilirim kafam karışık 🤔
50 yaşına girecek kendisi
İlgi alanı yok pek sizce ne alabilirim kafam karışık 🤔
50 yaşına girecek kendisi
Anneler için en iyi hediye genellikle onların sevdikleri şeylerle ilgili olur. İşte anneniz için düşünebileceğiniz bazı hediye fikirleri:
1. **Kişisel Bakım Ürünleri**: Anneniz kendine bakmayı seviyorsa, kaliteli bir cilt bakım ürünü, parfüm veya makyaj seti harika bir hediye olabilir.
2. **Kitap**: Eğer anneniz okumayı seviyorsa, onun ilgisini çekebilecek bir kitap alabilirsiniz.
3. **Mutfak Eşyaları**: Eğer anneniz yemek yapmayı seviyorsa, yeni bir mutfak aleti veya güzel bir yemek kitabı düşünebilirsiniz.
4. **Takı**: Birçok anne takıyı sever. Güzel bir kolye veya bilezik, annenizin her zaman yanında taşıyabileceği anlamlı bir hediye olabilir.
5. **El Yapımı Hediyeler**: Kendi elinizle yaptığınız bir hediye, ne kadar özel olduğunu gösterir. Bir resim çizebilir, bir şarkı yazabilir veya özel bir yemek yapabilirsiniz.
6. **Deneyimler**: Belki de anneniz için en iyi hediye, birlikte geçireceğiniz kaliteli zaman olabilir. Belki bir konser bileti, tiyatro veya sinema bileti, ya da birlikte gidebileceğiniz bir tatil düşünebilirsiniz.
Sonuç olarak, en iyi hediye genellikle annenizin kişisel zevklerine ve ilgi alanlarına bağlıdır. Onun neyi sevdiğini düşünün ve ona göre bir hediye seçin.
Anneye vereceğin hiçbir hediye, çocuğunun kocaman sarılıp onu öperken kutlamasi kadar değerli olamaz. İstiyorsan bir dal çiçek bile yeter ona bile gerek yok maddi bişey olması gerekmiyor ya da bir pasta kesilip hep beraber öpüp koklayarak geçirilen zamanın değeri anneye hiçbir hediye eksiği bırakmaz...
Genel olarak annelerde şöyle bir şey var aldığın şeyi beğenmez ne gerek vardı falan der en mantıklısı bence para vermek istediği bir şey alır en azından 😂 ya da illaki hediye almak istiyorum dersen de çiçek parfüm kapalıysa şal alınabilir
Cevap
4Cevap
Ben çocuklarının adının yazılı olduğu altın kolye almak istiyordum. Ileride kazancım olursa da yapacağım. Çanta alabilirsin özel günlerde kullanabileceği. Cüzdanı ile birlikte
Madem pek ilgi alanı yok, o zaman çiçek ve çikolata paketi sipariş et
Bunu en iyi sen bilebilirsin sevdigi taki , elbise , obje , ayakkabi bunun yanıtı sende
Altın anneler için her zaman güzel hediyelerdendir, ben de altın almıştım çok severek kullanıyor
Telefonunu yenile eski ise telefonu
Allah uzun ömürler versin
cep telefonu
Hediye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?