Yöneticiye doğum günü hediyesi alınır mı?

scorpiongirl429

Merhaba arkadaşlar, ben yoneticime hediye aldım ve verdim. Gerçi vermeden önce sormam gerekiyordu belki de.. 😂 yöneticiye hediye vermek yanlış anlaşılmaya sebep olur mu? Terfi süreçlerinde vb. yönetici aa o bana hediye vermişti, diğer arkadaşlara haksızlık olur, şimdi hediyesine karşılık vermek gibi olur, o yüzden o kişiyi terfi ettirmeyelim vb diye düşünür mü? Ya da bana borçlu hissedip tam tersine terfi mi ettirir? Aldığım hediye çok pahalı değil, zaten yöneticilerime hediye verirken fazla pahalı olmamasına dikkat ederim avantaj elde etmemek için vb. Sadece performansimla bir yere gelmek isterim, performansım da gayet iyi gidiyor.. ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
2 ay
Kısaca hayır ya da evet, alınır ya da alınmaz diye geçen arkadaşlar sebeplerini de yazabilir mi? Neden böyle düşünüyorsunuz? Bu sitede sonuçta fikrinizi dile getirmektir amaç, evet hayır deyip 1 xper puan alıp xper kasmak değil esas amaç. Xper kasınca bir şey olmuyor, başınız göğe ermiyor, kimse size para vermiyor. Buradan da isyanımı dile getireyim. 😂😂😂
Yöneticiye doğum günü hediyesi alınır mı?
34 Cevap