Alışveriş & Hediyeler Sizce hangisini almalıyım kullananlar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi pikap almalıyım öneriniz var mı A) B) C) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisini almalıyım kullananlar var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cyi begendim ama tavsiyem bunlardan alma eskilerden bul oluyor eski plakcılarda falan çok daha hoş onlar bunlar bana aynı etkiyi vermiyor 1 0 Yorumla
a LaBelleIndifference Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Bende ilki var, memnunum güzel çıkıyor sesi vs. 0 0 Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl C daha nostaji duruyır al seversen bende alıyım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Fiyatı daha pahalı zaten diğerlerine göre Yorumla 72277227 1 yıl Ne kadar Yorumla Soran 1 yıl 1700 küsur diğerleri 1500 küsur falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cyi begendim ama tavsiyem bunlardan alma eskilerden bul oluyor eski plakcılarda falan çok daha hoş onlar bunlar bana aynı etkiyi vermiyor
Bende ilki var, memnunum güzel çıkıyor sesi vs.
C daha nostaji duruyır al seversen bende alıyım
Fiyatı daha pahalı zaten diğerlerine göre
Ne kadar
1700 küsur diğerleri 1500 küsur falan