Alışveriş & Hediyeler 2 ay Babamın eşine doğum günü hediye olarak ne almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Benden 15 yas buyuk biri 35 yasinda nasil bir hediye almaliyim sizce neyi sevip neyi sevmedigini de tam bilmiyorum Babamın eşine doğum günü hediye olarak ne almalıyım? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 71% 2 ay Takı alabilirsin, her kadın sever. 0 6 Yorumla Soran 2 ay Aldigimi ya sever ya sevmez ama Yorumla Soran 2 ay Taki sonucta kendi zevki ya Yorumla Blackvibe 2 ay Ucunda küçük bir figür olan gümüş kolye alabilirsin. Ne kadar kötü olabilir ki. Hem fiyat açısından bütçeni çok zorlamaz. Yorumla Soran 2 ay Butce dert degil ama haklisin guzel fikir aslinda Yorumla Blackvibe 2 ay Önemli olan düşünmek bence. Ona kıymet verip fikir arıyorsun. Eminim aldığın her hediyeyi sevecektir💖 Yorumla Soran 2 ay Umarim Yorumla
Matmazel58 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% 2 ay Taktigi takilarina bakip fikir ürete bilirsin. 0 5 Yorumla Soran 2 ay Iste bilemedim ne taki alabilirim diye. Kendi zevki sonucta Yorumla Matmazel58 2 ay İlla görmüssündür kadını, taktığı takıları günlük yüzük bileklik tarzını yansıtır zaten. Ben olsam güzel biçiçek yaptırırdım ve Kolye alırdım güzelde paketletirdim Yorumla Soran 2 ay Iyi fikirmis Yorumla Matmazel58 2 ay Aldığın hediyeyi görmek istiyorum güncellersin bizleri ❤️ İyi eğlenceler şimdiden Yorumla Soran 2 ay Elbette 😘😘 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay almana gerek yok 0 4 Yorumla Soran 2 ay Babam bisey al diyor Yorumla Soran 2 ay Kendisi de aliyor Yorumla EmilKurjak 2 ay Bisi yazardimda neyse, git ne halin varsa gör Yorumla Soran 2 ay Ne oldu durduk yere Yorumla
heeeeyaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay üvey mi annen 0 4 Yorumla Soran 2 ay Uvey annem evet Yorumla heeeeyaaaa 2 ay o zaman güzel kolye al ona Yorumla Soran 2 ay Guzel fikir Yorumla heeeeyaaaa 2 ay teşekürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takı alabilirsin, her kadın sever.
Aldigimi ya sever ya sevmez ama
Taki sonucta kendi zevki ya
Ucunda küçük bir figür olan gümüş kolye alabilirsin. Ne kadar kötü olabilir ki. Hem fiyat açısından bütçeni çok zorlamaz.
Butce dert degil ama haklisin guzel fikir aslinda
Önemli olan düşünmek bence. Ona kıymet verip fikir arıyorsun. Eminim aldığın her hediyeyi sevecektir💖
Umarim
Taktigi takilarina bakip fikir ürete bilirsin.
Iste bilemedim ne taki alabilirim diye. Kendi zevki sonucta
İlla görmüssündür kadını, taktığı takıları günlük yüzük bileklik tarzını yansıtır zaten. Ben olsam güzel bi
çiçek yaptırırdım ve Kolye alırdım güzelde paketletirdim
Iyi fikirmis
Aldığın hediyeyi görmek istiyorum güncellersin bizleri ❤️ İyi eğlenceler şimdiden
Elbette 😘😘
Evine küçük bir hediye alabilirsin. 👍🏻
almana gerek yok
Babam bisey al diyor
Kendisi de aliyor
Bisi yazardimda neyse, git ne halin varsa gör
Ne oldu durduk yere
Ben olsam hicbisey almam
üvey mi annen
Uvey annem evet
o zaman güzel kolye al ona
Guzel fikir