Erkek arkadaşıma yıl dönümü hediyesi alacağım yardımlarınızı rica ediyorum.
Armani
Michael kors
Fossil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek arkadaşıma yıl dönümü hediyesi alacağım yardımlarınızı rica ediyorum.
Hem görünüşü hem de metal kayışlı olmasından dolayı maykıl Kors u seçtim. Silikon kayışlı saatleri tavsiye etmiyorum çünkü kayışları bir süre sonra kopuyor. Orijinal bire, bir aynı kayışı bulmak çok zor oluyor. Bulsanız bile fiyatı yüksek oluyor. Quartz, yani pilli saatleri ben şahsen tercih etmiyorum. Şahsi tercihim mekanik, yani piyasada japon malıysa , automatic veya İsviçre malıysa eta mekanizmalı diye tabir edilen saat modelleridir.
Bütçeniz uygunsa Seiko 5 ssk003 iyi bir saat modelidir.
Bunların hepsi quartz galiba. Yani pilli saatler. Bu tarz designer marka saatler çinli firmaların seri üretim yapıp üstüne marka basmasıyla üretiliyor. En azından swiss made modellere bakmanı tavsiye ederim. Tabi erkek arkadaşın senin için ne kadar özel ona bağlı.
Çünkü mevcut saatlerimden birisi ve en sık taktığım da Michael Kors zaten. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Arkadaşım da benden gördü aldı.
Cevap
23Cevap
Armani
Ben casio hariç pilli saat kullanmam. Bunlar feci dandik. Bana alınsa teşekkür eder o an takar sonra kaldırır koyardım kenara
Saatçilik okudum şimdi Sen bana erkek arkadaşının tarzından ve limitini şöyle ayarlayim ben sblana
Daha çok günlük olarak kullanabileceği bir şey düşündüm ve 5.000 TL ye kadar bakıyorum
Teşekkür ederim
Fossil olan bende var artık kullanmıyorum ama güzel saat.
Kalın bilekli birisi için fossil iyidir çünkü çap 50 mm.
Görüntü olarak Fossil tercihim.. Ama özelliklerine bakmak lazım..
Hiçbiri çünkü analog saat kullanmıyorum
#Mirliva
Bunların arasında michael kors,
Armani veya Michael Kors.
Armani tercihim olacaktı bu seçeneğe yanlışlıkla bastım 🙃Aslında hepsi de iyiymiş 🤔
Hiç biri benim tarzım değil
Sade şık Armani
Maykıl daha bi gösterişli sanki.
1 ve 3 güzel ben ağır saat severim..
En başta olan hoşuma gitti.
Üçüncü fotoğraftaki hoşuma gitti
Aple whatc ultra fazlasi ile yeterli
Armani iyiymiş
ben fossili sevdim
Kors
Bir numara
İki iyi