Alışveriş & Hediyeler Sevgilime kolye hediye almak istiyorum, garip kaçar mı? Gifgj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya sevgilime hediye almak istiyorum ama bunu beğenir miyki? Güncellemeler+1 yıl Rengini mi beğenmediniz modelini mi Sevgilime kolye hediye almak istiyorum, garip kaçar mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence senin kararın önemli.. garip olmaz 0 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgilin zenciyse bir de rap yapıyorsa begenebilir 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Amerikalı rapçiler gibi ya da basketbolcular gibi 😃 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Rapcilsrn kullanabileceg bir modele benzio 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence biraz kadınsı duruyor. 0 3 Yorumla Gifgj +1 yıl Kadınlar böyle takmaz ki Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Bilemiyorum, belki de ben bu tarz kolyeler takmayı sevmediğim için öyle düşünüyorumdur. 😁 Yorumla Ozgurkaya35 +1 yıl Garip Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu nasıl erkek kolyesi yemin ederim erkekte görsem geydir derim dkdnakdnej 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modeli assiri iğrenç hiç maskülen değil bir kere asker künyesi modelinde bir kolye bakmanı tavsiye ediyorum Yorumla everkeğii +1 yıl Asker kolyesi mi 😂😂 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 349 cevap paylaştı. Ayy çok güzelmiş bayıldım 😍 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 429 cevap paylaştı. Bence kötü 0 0 Yorumla
Darknes_Blue Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Çirkin 0 1 Yorumla Darknes_Blue +1 yıl Hiçbirşeyini beğenemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence senin kararın önemli.. garip olmaz
Sevgilin zenciyse bir de rap yapıyorsa begenebilir
Amerikalı rapçiler gibi ya da basketbolcular gibi 😃
Rapcilsrn kullanabileceg bir modele benzio
Bence biraz kadınsı duruyor.
Kadınlar böyle takmaz ki
Bilemiyorum, belki de ben bu tarz kolyeler takmayı sevmediğim için öyle düşünüyorumdur. 😁
Garip
Bu nasıl erkek kolyesi yemin ederim erkekte görsem geydir derim dkdnakdnej
Modeli assiri iğrenç hiç maskülen değil bir kere asker künyesi modelinde bir kolye bakmanı tavsiye ediyorum
Asker kolyesi mi 😂😂
Ayy çok güzelmiş bayıldım 😍
Sevmedim erkeksi değil
Kadın tarzı bu ya
Gay işi
Beğenmez bence
Bu ne yav
Hayır değil
güzel değil
BeğenmeZ
Zenci kolyesi gibu
Erkek adam kolye takmaz