Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,8b cevap paylaştı.
Protein tozu almıştım :D aslında saçma değil de yani gereksiz oldu biraz.. bir anlık gaza gelip aldım.. ama bunun yerine normal beslensem de zaten yeterli gelirmiş
Ay bi gaza gelip ben de aldım onları bir ara, sanki pasta yapmışlığım varmış gibi :D Neyse ki benim arkadaşlardan biri pastacılık kursuna gitti de ziyan olmaktan kurtuldular.
Eymir'de balık var mı yav? Gitmek kısmet olsun inşalla. Araba varsa at bagajda dursun hepsi. Bi su kenarından geçersin, rahat vaktin olur oltanı sallandırırsın illa ki. Babam yıllardır yedek oltasını çıkarmaz bagajından.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Protein tozu almıştım :D aslında saçma değil de yani gereksiz oldu biraz.. bir anlık gaza gelip aldım.. ama bunun yerine normal beslensem de zaten yeterli gelirmiş
Plates topu🤔 üzerine kıyafet atıyorum kullanım amacına uygun hiç kullanmadım daha 6 yıldır şiş halde duruyor 🤔
ahahhaha güldüm 😂😂😂 ben böyle değişik şeyleri çok alırdım eskiden işte inci şeklinde pasta süsleri şekerlemeler vs
Ay bi gaza gelip ben de aldım onları bir ara, sanki pasta yapmışlığım varmış gibi :D Neyse ki benim arkadaşlardan biri pastacılık kursuna gitti de ziyan olmaktan kurtuldular.
olta takımı aldım 2 tane birsürüde sahte yem felan bi çanta dolusu
1 kere bile balığa gitmedim :(
Eymir'de balık var mı yav?
Gitmek kısmet olsun inşalla. Araba varsa at bagajda dursun hepsi. Bi su kenarından geçersin, rahat vaktin olur oltanı sallandırırsın illa ki. Babam yıllardır yedek oltasını çıkarmaz bagajından.
varda az daha çok balık olan yerler var yakınlarda barajlar felan arkadaşlar anca içek anca içek bi aktivite yok tamam içekte arada bişide yapak :P
Ay doğru, baraj göletlerini unutmuşum ben.
yakın çevrede olmadığı için bagajda tutmanın bi mantığı yok planlı gidilir anca anlayan biriyle ben anlamiom
Macaron şeklinde cüzdan almıştım, nah çeken cadılı kolye almıştım 😂😂😂 annem der ki parayı nereye sıvayacağını şaşırdın
Asdfghs anne haklı ama bunları görsem kesin ben de alırdım ya 😂
Ya ahaha aynı benim kafa 😂
Hatırlamıyorum ya
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Baya üzdü 😂
bi cipse 45 tl verdim
Abaaav, lezzeti güzeldi inşalla :D
güzeldi ama olsada olur olmasada enayiler için iyi bi cips
Olmuş artık ya, afiyet bal şeker olsun <3
cok teşekkür ederim💘💘
Hatırlamıyom gereksiz harcamam ben pek