Benim dertler heheh..
Bu sene katılacağımız halloween partisinde Tinker Bell ya da Marilyn Monroe olmak istiyorum. Sizin fikriniz nedir?
Tinker Bell
Marilyn Monroe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim dertler heheh..
Bu sene katılacağımız halloween partisinde Tinker Bell ya da Marilyn Monroe olmak istiyorum. Sizin fikriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Marilyn Monroe
o dudakla marilyn monroe ollmauya çalışıp insanları kendine güldürme
dur sinirlenme ya
sakinim kanka niye sinirleniyim
yazım hatan var da bir an senin gergoluk klavyene yansıdı sandım :D
parmaklar biraz kalın ve hızlı yazıyorum ondandır yoksa inana hiç siumrumda değil
tamam canım benim
Çok klasik olacak ama pp deki sensen Harley Quinn de gidebilir hocam sana:) Ben genelde corpse paint yapıp deri kıyafetlerimle gidiyorum, yeterince marjinal ve korkutucu oluyor:) Özellikle black metal, gothic giyim sevmeyen tayfa için.
Evet fotoğraftaki benim, ama ya geçen sene en yakın arkadaşım Harley olmuştu, o yüzden tekrarlayasım yok :)
Senin kıyafetlerini de hayal edince harbiden marjinal fikirler beliriyor kafamda :)
Hocam yüz tipin tam Harley Quinn makyajlık 🙂 değişiklik iyi olabilir tabi o zaman bu ikisinden Marilyn Monroe diyorum, özgün bir tarzı var onun. Saçların küt kesim olması da avantaj:) Sert bir corpse paint + metal giyim sahne için çok şık oluyor ama reel hayatta insanların pis bakışına ve söylenmelerine maruz kalıyor:) Halloween için ideal ama🤣
Teşekkür ediyorum öyleyse :)
Yaaa şu partiye biri beni de götürsün artık. Yeter yaa
yae miko diye bi kari var bi goz at bence yapsan yakisir
sen marilyn monroe olmak için doğmuşsun:)
Allah allah :D
doğal marilynsin kızım ahahah
hahah yalann
aaa gönül koyarım ama hangi yalanımı gördün ahah
Daha korkunçlaştırılmış halleri mi
Hayır aslında, normal hallerini düşünmüştüm :)
Korkunç versiyonlar bana çok gitmiyor ya hahha
Yıldız Tilbe
İdeal bir seçim bence ahhaha
İkisi de değil
Öneri sunsana o zamann
Charlize Theron
Kadın baya güzelmiş bu arada :')
Yani