Klasik modeller hediye için daha risksiz oluyor ama zippoda harika tasarımlar var. Alacağın kişinin zevklerine ne kadar hakimsin bilmiyorum Bende classic mat siyah, vintage grey ve classiv eagle modelleri var
Zipponun kişiselleştirilebilir modeller var. İsim vs yazabiliyorsun. Mesela isim soyisminin ilk harflerini yazdırabilirsin. Hem kendi sitelerinde hemde yetkili satıcılarında yazdırılabiliyor
Zippo beyaz karanlıkta yeşil parlıyor çok güzel bir modeldir. Ben almanyada yaşadığım için alman siteleri çıkıyor. Bak aynen bunu google yaz çıkar (zippo orjinal gloe in the dark green). Bence beğenir
Keşke mesajınızı geç görmeseydim, dün gece üsttekini aldım. Çakmağı hemen kullanabilmek istiyorsanız benzin alın yazıyordu, benzin ile taş da aldım. :D Üstteki zippo nasıl sizce?
Z250 modeli o zippo markasının temel modeli güzel çakmaktır. Çizilmelere oldukça yatkın ama haberin olsun. Hayırlı olsun sen bir kaç tane de fitil al orijinal almana gerek yok. Dandik 10 liralık fitillerden al.
Teşekkür ederim, keşke replika alsaydım. Neyse bu da hoş bence artık. Zaten hediye aldığım kişi siyah beyaz ağırlıklı giyinen, sade biri. Peki bu hediyeyi verdiğimde mutlaka hemen yakmak kullanmak isteyecektir yanımda. Zippı benzin doldurulmadan gönderiliyormuş. Aldığım benzini ben nasıl doldurabilirim? Ya da neresi yapar?
Çok güzel bir hediye 🖤 Kapagını aç ve çakmağın iç tarafını tut çek çıkıyor zaten. Altında keçe var oraya dokeceksın benzını. Ucundan benzın damlayana kadar YAVAŞ YAVAŞ dök ve çakmağın içini yerine sok. Hepsi bu kadar. 10 saniyelik iş.
Bana göre çakmağın klas durması erkek ile alakalıdır. Erkek klas ise tokai bile klas durur. Adam vasat ise değil zippp füze roketi kullansa işe yaramaz
Katiliyorum, tasimakla alakali. Klas olarak algılamasam klas olacagını düşündüğüm bi hediye almam. Fakat sitede çok çeşit var. Kalitesini belirleyen nedir anlamiyorum. Sen anlar misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İkincisi nargileci zippısu sakın alma. Bu arada bunlar en son baktığımda 300-400 arasıydı :( Çok üzüldüm şu an keşke o zaman alsaydım
Altına olan zaafımdan göz kırpmışım ama biraz bakınca bana da çirkin geldi. Maalesef uçuk fiyatlar
Gold olan ams zamanla eskiyor parlak kalmıyor özenli kullanması lazım benim ki hiç şyi durmuyor ondan dolayı
sanırım siyahı seçeceğim. bir sürü black model var sitede, hangisinin iyi olduğunu nasıl anlarım olay sadece görselde mi?
Sadece görselde ama siyahlar çok çakma gibi duruyor
Baskılı sevmez, geriye de siyah ya da neon filan kalıyor
Gold daha dikkat çekici ama herkes kullanmak istemez. Garanti olan metalik gri
peki çok çeşit var internette, seçtiğim siyah iyi mi sizce? zippolardan anlamam.
Klasik modeller hediye için daha risksiz oluyor ama zippoda harika tasarımlar var. Alacağın kişinin zevklerine ne kadar hakimsin bilmiyorum
Bende classic mat siyah, vintage grey ve classiv eagle modelleri var
Baski sevmez, eminim. Siyah ya da böyle füme filan düşündüm zaten genellikle renkli giyinmeyi de sevmeyen biri olduğu için.
Zipponun kişiselleştirilebilir modeller var. İsim vs yazabiliyorsun. Mesela isim soyisminin ilk harflerini yazdırabilirsin.
Hem kendi sitelerinde hemde yetkili satıcılarında yazdırılabiliyor
1. iş adamı , klas bir yerde çalışan için 2, resim 20 li yaşlarda gen işi
Altın rengi olan hiçbir şey klas duramaz, siyah tabiki.
Aana bi zippo önerim çok güzel. Zippo gloe in the dark green modeline bi bak karanlıkta parlıyor
Çok tatlı ama biraz çocuksu filan bulsbilir diye riskli geldi.
Valla ben ve tanıdıklarımın hepsi memnun. Sen bilirsin
fotoğrafı var mı? ya o biraz huylu, sadece siyah ve beyaz filan giyiniyor. ondan.
Zippo beyaz karanlıkta yeşil parlıyor çok güzel bir modeldir. Ben almanyada yaşadığım için alman siteleri çıkıyor. Bak aynen bunu google yaz çıkar (zippo orjinal gloe in the dark green). Bence beğenir
Normalde sade beyaz bir zippodur
Günlük kullanım için üstte ki ( z250 )
Koleksiyon için altta ki armor
Bu arada klas zippo istiyorsan 1935 replika ya da vintage öneririm.
Keşke mesajınızı geç görmeseydim, dün gece üsttekini aldım. Çakmağı hemen kullanabilmek istiyorsanız benzin alın yazıyordu, benzin ile taş da aldım. :D
Üstteki zippo nasıl sizce?
Z250 modeli o zippo markasının temel modeli güzel çakmaktır.
Çizilmelere oldukça yatkın ama haberin olsun.
Hayırlı olsun sen bir kaç tane de fitil al orijinal almana gerek yok. Dandik 10 liralık fitillerden al.
Teşekkür ederim, keşke replika alsaydım. Neyse bu da hoş bence artık. Zaten hediye aldığım kişi siyah beyaz ağırlıklı giyinen, sade biri.
Peki bu hediyeyi verdiğimde mutlaka hemen yakmak kullanmak isteyecektir yanımda. Zippı benzin doldurulmadan gönderiliyormuş. Aldığım benzini ben nasıl doldurabilirim? Ya da neresi yapar?
Çok güzel bir hediye 🖤
Kapagını aç ve çakmağın iç tarafını tut çek çıkıyor zaten. Altında keçe var oraya dokeceksın benzını.
Ucundan benzın damlayana kadar YAVAŞ YAVAŞ dök ve çakmağın içini yerine sok.
Hepsi bu kadar.
10 saniyelik iş.
Pekala, harikasınız, çok çok teşekkür ederim. Rafine zevklerinizden tekrar nemalanmak isterim. 😅👌
Rica ederim , çok iyi bir hediye ömürlük. Tekrar hayırlı olsun 😊
Rica ederim.
Çok güzel kaliteli bir hediye tekrar hayırlı olsun 😊
Altı üstü bir çakmak her yeri klas olsa ne olacak. Sarı olan da iyice leş yani.
altı üstü çakmakmış, her yeri klas olsa ne olacakmış. böyle şeyler nüanslarla alakalıdır zaten. alnımızda klas herif yazmıyor.
Bana göre çakmağın klas durması erkek ile alakalıdır. Erkek klas ise tokai bile klas durur. Adam vasat ise değil zippp füze roketi kullansa işe yaramaz
Katiliyorum, tasimakla alakali. Klas olarak algılamasam klas olacagını düşündüğüm bi hediye almam.
Fakat sitede çok çeşit var. Kalitesini belirleyen nedir anlamiyorum. Sen anlar misin?
Orjinal olanlar kalitelidir. Hafif güzel click sesi veren bir zippp iyidir. Farkın eline alınca anlayabilirsin
Bunlar orijinal, zippo resmi sitesinden alıyorum
Hafif ten kastım ağırlık olarak hafif olmalı. Ayrıca click sesi güzel olmalı.
Onu bilemem artik. 🤧
1. kesinlikle.
2. direk ben zengin züppeyim havasında.
ahah aslında o çok hoşuma gitti ama sarı olmasından tırstım riskli
1 hemen göze batar 2 daha klas her zaman her ortamda her şekilde kullanılır. Ben şahsen 1 tercih ederdim bir erkek olarak.
Ne bunlar aşiret paket Kürt itemleri mi
aynen, taşınla odununu ovalamaya devam et.
Sarı olan.. Daha pahalıdır da..
aslında 700 tl daha ucuz
Nasıl daha ucuz.. İşlemesi yeter zaten pahalı olmaya..
üstteki
Sarı olan çok keko duruyor sakın alma
Altın olan.
Armor candır
Siyah tabiki
alttaki
İsraf
ihtiyaçlar hiyerarşisi
:) köylülük veya görgüsüzlük. Bu bir ihtiyaç değil, ezikliğin dışa vurumu
Köylü eziklemesi yapan popülist komün*st amca, tatava yapma taman
Sığ
Kıro.