Alışveriş & Hediyeler Arzum Okka mı yoksa Karaca Hatır mı, hangisi daha kullanışlı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arzum okka minio Karaca hatır köz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arzum Okka mı yoksa Karaca Hatır mı, hangisi daha kullanışlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Okka bizde var. Bir süre kullanınca köpüğünü yapmamaya başlıyor. O yüzden Karaca diyorum. Yani onu da denemedim ama Okka'yı biliyorum. 0 0 Yorumla
emr7_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hiçbiri cezvede yapılan Türk kahvesinin tadını vermiyor, özellikle közde yapılan türk kahvesi, mis 0 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Arzum hiç kullanmadım bilmiyorum ama Karaca'nın sadece adı var memnun kalmadım. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Karaca var bende memnunuz güzel yapıyor, Arzum kullanmadım. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Karaca hatır iki farklı ev için aynı anda hediye aldım. İkisi de 6 ayda bozuldu. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Karaca bence daha iyi bir marka ama deneyimlemek lazım hicbirini kullanmadım tabi. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. Hayırrrr hiçbirisi iyi değil en iyisi tüp cezveleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fakir have makine daha güzel amma karaca hatır etrafımda kullanan var yıllardır şikayetçi olanı duymadım 0 0 Yorumla
Nes2mvarrhayatta Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Karacanjnki var bende guzel makine 0 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Bence hatır. Adı üstünde hatır meselesi 😀 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karaca kullaniyorum tek geçerim 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Karaca kullanıyorum 3 sene olmuştur memnunum. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. karaca bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arçelik telve tek geçerim 👌🏻
Okka bizde var. Bir süre kullanınca köpüğünü yapmamaya başlıyor. O yüzden Karaca diyorum. Yani onu da denemedim ama Okka'yı biliyorum.
Hiçbiri cezvede yapılan Türk kahvesinin tadını vermiyor, özellikle közde yapılan türk kahvesi, mis
Arzum hiç kullanmadım bilmiyorum ama Karaca'nın sadece adı var memnun kalmadım.
Karaca var bende memnunuz güzel yapıyor, Arzum kullanmadım.
Karaca hatır iki farklı ev için aynı anda hediye aldım. İkisi de 6 ayda bozuldu.
Karaca bence daha iyi bir marka ama deneyimlemek lazım hicbirini kullanmadım tabi.
Hayırrrr hiçbirisi iyi değil en iyisi tüp cezveleri
Fakir have makine daha güzel amma karaca hatır etrafımda kullanan var yıllardır şikayetçi olanı duymadım
Karacanjnki var bende guzel makine
Bence hatır. Adı üstünde hatır meselesi 😀
Karaca kullaniyorum tek geçerim
Karaca kullanıyorum 3 sene olmuştur memnunum.
Ne vars afakir de var 🙂🙂😃
Karaca
karaca bence
Karaca hatır köz
Karaca 👍
Karaca hatir kozz
Bende Arzum var iui
Karaca bence