Alışveriş & Hediyeler Bana Pandora kalpli alacak erkeğimi nereden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yakında benimsin ins şundan istiyorum ya hskejsksks kendime de almak istemiyorum Bana Pandora kalpli alacak erkeğimi nereden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kimse kimseye bedava bir almaz bedava peynir fare kapanın da olur 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 83% 1 yıl Sende ona bir şeyler alırsan o da sana alır kimse almaz 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 94% 1 yıl İzmir agora ya gel güzelsen reklam amaçlı hediyee! agora sizin yeriniz. 0 0 Yorumla
Eddaanurrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 38% 1 yıl şimdi ben alırım diyecek üç beş sazan çıkar 0 0 Yorumla
Faryax Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Bu erkeğin zevkiyle ilgili değil mi? Eğer erkekten almasını isticeksen zengin birini bul 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Bana da hediye geldi… kardeşimle eşi almıştı… 0 0 Yorumla
htahir Takip Et Yoda Yaş: 43 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 659 cevap paylaştı. nedir bu pandora çılgınğı anlamadım? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl E kendine istemiyorsan kime istiyorsun😀 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kendim almak istemiyorum başkası alsın istiyorum ya of düzgün oku şunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendime de almak istemiyorum yaziyor bence sen duzgun yaz😀😀😀 ben sana alirim bunu yuzuk cok muhim degil Yorumla Soran 1 yıl Of knk delircemTamam al Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi subede var bakalim alayim istanbuldaysan goruselim vereyim Yorumla Soran 1 yıl Aman kalsın kendim kendime alirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sinirlisin bugun biraz😀 sakinles bir yorgunluk kahvesi ic tamam sen al yuzugunu Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın saol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de sagol kucuk hanim 😀 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 595 cevap paylaştı. pandora neyy 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 303 cevap paylaştı. Hiç bir yerde. 0 0 Yorumla
Kıvırcık738 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Ben alayım hemen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Fiyatına bak bi Yorumla Kıvırcık738 1 yıl Umrumda mı hayır skskskw Yorumla Soran 1 yıl Almayacak misin yani hsisjs Yorumla Kıvırcık738 1 yıl Alacam diye öyle dedim Yorumla Kıvırcık738 1 yıl Masajla beni dldkdl siliniyor yoksa dkdkkd Yorumla Soran 1 yıl Zengin değilsin sen jsksjs Yorumla Kıvırcık738 1 yıl Sjsjsjsj KS zeki seni aferin sana bravo Yorumla Soran 1 yıl Fakire de aldirmam ki jsksj Yorumla Kıvırcık738 1 yıl Ahahaha kesin sonuça varmış bi de tebrik ediyorum kaybettiniz kdksksk Yorumla Soran 1 yıl Eyw hep kaybederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kimse kimseye bedava bir almaz bedava peynir fare kapanın da olur
Sende ona bir şeyler alırsan o da sana alır kimse almaz
İzmir agora ya gel güzelsen reklam amaçlı hediyee! agora sizin yeriniz.
şimdi ben alırım diyecek üç beş sazan çıkar
Bu erkeğin zevkiyle ilgili değil mi? Eğer erkekten almasını isticeksen zengin birini bul
kendi kendine al 😀
Bana da hediye geldi… kardeşimle eşi almıştı…
İşte şurada baktın mı
Anınız yavvğum onuda anınız yavvğum
nedir bu pandora çılgınğı anlamadım?
E kendine istemiyorsan kime istiyorsun😀
Kendim almak istemiyorum başkası alsın istiyorum ya of düzgün oku şunu
Kendime de almak istemiyorum yaziyor bence sen duzgun yaz😀😀😀 ben sana alirim bunu yuzuk cok muhim degil
Of knk delircem
Tamam al
Hangi subede var bakalim alayim istanbuldaysan goruselim vereyim
Aman kalsın kendim kendime alirim
Sinirlisin bugun biraz😀 sakinles bir yorgunluk kahvesi ic tamam sen al yuzugunu
Evet haklısın saol
Sen de sagol kucuk hanim 😀
Kendin al.
pandora neyy
Bence güzel değil ya
Bulamasın
bulamazsinn