Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bir pantolona 700 tl çok değil mi?
Ben mi çok cimriyim yoksa gerçekten pahalı mı?🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Evet ama maalesef pahalı
pahalı ama artık her şey bu civarda. markası ne acaba
De facto da gördüm 700 tl di bilmiyorum acaba taksit mi yapsam 😂😅
defacto ise alma ya ben yine bershka falan sandım bershka’da normalde orta direk bir marka ama türkiye’de baya pahalı ama defacto zaten türk malı türkiye’de üretiliyor bence popişleri kalkmış. yani iyi düşün
Daha uygun fiyata nerden bulurum bilmiyorum...
Çıtı pıtı zarif esmer bir sevgilim olsa kurbaaaaan olsun derdim 7 bin olsun önemi yok 🙂
Sen mi öderdin parasını bunu mü demeye çalışıyorsun... eğer öyleyse çok üzerler seni abicim... yapma kendine bunu
Kendimi uzdurecek yaşı geçtim. Evet severim aldığımı giymesi hoşuma gider ama aldığıma değil bana değer verdiğini bilmeliyim saf değilim merak etme yinede teşekkürler güzel düşüncen için
Ne demek...
O zman hayrina al dua edelim kalbine gore bulursun
@Gamsızmaviii vs vs özelliklerde sevgilim olsa diyerek başlamıştım ama cümleye 🙂
Tamam bu kızda al bana da al
@Gamsızmaviii oldu birde emrivaki yapıyor 🙂
Şaka yaptım istemem :)
@Gamsızmaviii farkındayım şakanın sıkıntı yok maksat muhabbet
Pahalı gibi ama kaliteliyse uzun gider. Uzun vadede kar etmiş olursunuz.
De Facto... Paraşüt ve kargo pantolon 700 tl... sence iyi mi değil mi?
DeFacto aman aman değil ama ürün güzeldir belki. Ben kumaş pantolon aldım oradan hemen tuylendi..
İnşallah 10 bin TL olur herkes pantolonsuz gezer dışarda
😂
Hayvan gbi pahalı olmus gecen senenin normali 400 dü bu senenin normali 600 olus pantolonlarda, 700 pahali, 600 ederi, maalesef böyle ben artk ikinci el alicam kiyafetlerimi
Ben geçenlerde 200 tl ye almıştım çok bilindik bir marka değildi, arayınca uyguna da bulunabiliyor. Marka takıntın varsa şikayet de etmeyeceksin 🙄
250 de olabilir tam hatırlamıyorum yalan olmasın😂
Marka takintim yok... urun de De Facto ürünü o kadar marka olduğunu düşünmüyorum...
Ben de AVM'den almıştım çok bilinmeyen markalarda daha uyguna bulabilirsin
Hangi mağazadan aldın adını verir mısın ona göre alayım... pazartesiyr kadar almam lazimda
Gerçi desene renge göre de değişiyor. Beyaz pantolon sevdası var bende😂insanlar tarafından beyaz çok tercih edildiği için arz çoksa fiyat da düşüyor. Arda Acar dı marka sanırım ama emin değilim rays yazıyor Pantolon markası
cok zor geliyor kabullenmek ama normal artik. 2 3 sene once zara gibi yerlerden bundan cok daha ucuza aldigmiz pantolonlara pahali diyorduk, simdi 700e almak hayal gibi.
Bir külot olmuş 250₺ pantolon fiyatları normal bence
😅 doğru
Artık fiyat algımızi yitirdik. Ne pahalı ne ucuz bilmiyoruz. Mesela yemeğe gidiyoruz sürekli zam geldiğinden şaşırıp sormuyoruz bile
2 gun once aldi ben beğendim 200 tl bilmem oyle yuksek paralar vermeye degermi elbise olsa neyse de pantolon çünkü
Bu piyasada gayet normal tshirtler bile o fiyat oluyor sezonunda. pantalonu kışlık ise yaz baslangici alacaksınız ki ucuza alabilin
450-500 den aşağı var mı ki? Ben göremiyorum 700 çok değil. 700 tl ye bi pantolon alıyosun artık düzene bak yaa 😏
Bi tşört 300 TL ise pantolon da 700 normal aslında artık normalleştirildi yani. 😏
Ben elbise aldım..420 TL ye.. kaldiki sadece bir pantolona 700 TL vermem. çok pahalı
Beyazgecenin adlı hesap sendin değil mi? Ve madina1 de öyle 😅
Saçmalama.. tek bir hesabım var. öyle şeylerle işim olmaz
Sen diyorsan öyle olsun Ankaralı.
Nerden çıktı bu anlamadım.. fotoğrafımi paylasanlari şikayet ettim zaten. bunu kasdettiysen.. onun dışında alengilli işlerle işim olmaz benim.
Yani 15.000 TL maaş alınca 15.000 TL para mı diyorlar. 700 TL hiçbir şey sanırım.
Cimri filan değilsin
Daha uygun bir yerden alabilirsin
Modamızbir diye bir uygulama var playstorde dan indirebilirsin ordan bir kaç ürün aldım elbise şort gibi pantolonlar 100 300 arasında ve gayet modern
Pahalı değmez ama bu devirde artık normal sayılıyor
Pahalı cidden indirim anları kollamak daha iyi gibi
İdeal bence mavi colıns ise normal fiyat kaliteli cünkü
Gerçekten pahalı 1000 TL fiyatlı olanları da bir mağazada görmüştüm taşlı bir şeydi
Degil hep o fiyatlardan alıyorum keske marka takıntım olmasa
Normal şartlarda evet gerçekten pahalı ancak halihazırda ekonomik şartlar düştüğünde normal
Ocak ayında bir kot pantolona 700 lira verdim. Yeni Türkiye'de fiyatlar artık böyle maalesef.
Çok pahalı. Ben eve karı çağırıyordum o fiyata bı zamanlar rezillik
biz 100tl daha verip kışlık su geçirmeyen north face palto alıyoruz
Bende 400 liraya gömlek aldım. Eskiden bu fiyata marka alınırdı. Şimdi en ucuz fiyat oldu.
Ucuz bir şey yok ancak ltb de 3 tanesini 1300 e almıştım
900 tl ye maviden kot aldim 700 tl defacto icin cok para tercihim polo ve mavidir her zaman
Mavinin pantolonları bu fiyattan başlıyor zaten
De Facto bahsettiğim pantolon... Paraşüt ve kargo pantolonlar...
Onları giymediğim için piyasasını bilemiyorum maalesef
Markasına veya kalitesine göre değişir.
De Facto markası paraşüt ve kargo pantolon... değmez değil mi
Değmez De facto kalitesi 700 tlyi haketmiyor
Çantaya verdim kıyafete belki 🤭
Ayy çantaya o kadar verilmez kız ne yaptın... gerçi her şey pahalandı... çantada olur o kadar
Verilir 🙄
Ülkenin şu anki haliyle gayet normal bir durum, tabii buraz daha düşük fiyata daha güzel modellerde bulabilirsin. 400-500 civarına da var.
Markasına göee değişir
De Facto... değer mi sence 700 tl
Değmez
Fazla ya marka herhalde pantolon
De Facto da gördüm... marka mi değil mi sen karar ver
De-facto mı almaya değmez 🙄
Bu ekonomide ne bekliyordunuz ki?
Ben çok cimriyim... takılma
Fiyatlar böyle tayyip yaptı
Aynen... bi de ekonomi bana bağlı ben düzelticem diye açıklamalar yapıyordu
of kesinlikle fazla ama suanda 700 neredeyse tum pantolonlar 🤦🏻♀️🥺
Şu soruya normal diyeceğim de hiç aklıma gelmezdi
nasıl olduguna baglı birazda. genelde zaten 500 civari
Çok da mecburuz bir yerde
aynen oylede 150 tl aldıgım kot pantolan aynı magazada en uygunu 700-800 tl oda ucuz yer yanı
evet çok pahalı
Her sey uçmuş artık. Kaliteli ise al
5 6 senelik kıyafetlerimi giyiyorum
Veren verir nasıl bişey olduğuna da bağlı, ederıne
Bir karton sigara 480 lira
Pahalı ama bu piyasada normal oldu
Bu ekonomide çok değil.
Piyasa artık böyle maalesef
kanka normal bu zamanda
500 den fazla verilmez
Levi’s jeanler mesela 1000/2000 bazında
Gerçekten çok pahalı.
Bebeğim arkadan sikildim yok bu pantolon belli eder mi yemiş olduğum y******
Pantolonuna kalitesine göre değişir
De Facto ürünü.. Paraşüt ve kargo pantolon... değer mi sence
Defactoya vermem ben şahsen
Oha yaa yok artik
De Facto da kargo ve paraşüt pantolon...
az..
Sen zenginsin galiba 😉😂
çok ama çok olması normalleşmiş
700 artık pahalı sayılmaz hatta ucuz