Alışveriş & Hediyeler Flörtüm için bu bilekliği beğendim. Nasıl bir hediye sizce? Dumanlı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor herkese merhaba, flört dönemindeyiz sevgili olucam inşallah sizce bu hediye nasıl Flörtüm için bu bilekliği beğendim. Nasıl bir hediye sizce? Cevapla Hediye Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Herkes beğenmiş kötü değil ama ben daha sade şeyleri beğeniyorum çiçek kafam kadar ve abartı geldi hanım kız süslüyse sever 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yaaa Lotus çiçeği çok güzel ve anlamlı bir hediye olmuş.Normalde takı sevmeme rağmen biri bana bu bilekliği alsa severek kullanırım. 0 0 Yorumla
herseyguzelolacakmis Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl guzel ama flort doneminde kesinlikle boyle seyler yapmamalisin 0 3 Yorumla Dumanlı0 +1 yıl nedenki doğum günü için Yorumla herseyguzelolacakmis +1 yıl fazla adim atiyorsun iliskinin dengesi bozulur Yorumla Dumanlı0 +1 yıl bana git pandora al dediler hatta da almıyorum :D :D Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Çok güzelmiiş. Bence çok düşünceli ve tatlı bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayıldım çok güzel ya. Ama bilekleri inceyse olmaz onun bileğine 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Acele etme.. henüz flört dönemindeysen.. 0 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çok güzel zarif ya bence beğenir al sen bunu 0 0 Yorumla
tersbakiss Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Harikaa 0 1 Yorumla tersbakiss +1 yıl Ama flört için de erken gibii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes beğenmiş kötü değil ama ben daha sade şeyleri beğeniyorum çiçek kafam kadar ve abartı geldi hanım kız süslüyse sever
Yaaa Lotus çiçeği çok güzel ve anlamlı bir hediye olmuş.
Normalde takı sevmeme rağmen biri bana bu bilekliği alsa severek kullanırım.
guzel ama flort doneminde kesinlikle boyle seyler yapmamalisin
nedenki doğum günü için
fazla adim atiyorsun iliskinin dengesi bozulur
bana git pandora al dediler hatta da almıyorum :D :D
Çok güzelmiiş. Bence çok düşünceli ve tatlı bir şey
Bayıldım çok güzel ya. Ama bilekleri inceyse olmaz onun bileğine
Gerçekten güzel baya, zevklisin
Acele etme.. henüz flört dönemindeysen..
Çok güzel zarif ya bence beğenir al sen bunu
Güzel
İyiymiş
Güzelmiş
Çok zarif
Hojdır
Harikaa
Ama flört için de erken gibii
Güzelmiş
güzell
Güzel
Çok zariiiff