Kendime erken doğum günü hesiyesi şeysi yaptım..
Bakım ürünlerinden hediye olur muu? 🦄

Kendime erken doğum günü hesiyesi şeysi yaptım..
Bakım ürünlerinden hediye olur muu? 🦄
Evet tabi ki. Bu davranışı çok ince bulurum. En azından ne kullanmam gerektiğine daha kolay karar verebilir ve daha kolay deneyebilirim. Karşımda ki insanın beni düşünüyor olması çok zarifçe ve güzeldir. Daha iyi bir cilde sahip olmamı istemesi de onun çok hakkıdır ve bu gerçekten beni de mutlu eder. Elbette ona karşı her zaman bakımlı, özenli ve iyi olmalıyım. O rasgele biri değil ki. Onun zevk ve tercihlerini, beğeni ve beklentilerini bende düşünmeliyim. Çünkü onunla mesela bir hayatı paylaşacaksam, bunun bir ömür hep aynı kalite ve nitelikle sürebilmesi için bende kendime daima iyi bakmalıyım ve onun ilk tercihi içinde olmaya hep devam etmeliyim. Ayrıca böyle ileri vadeli bir bakım ürünü hediye etmesi beni geleceğinde de hep düşündüğünü gösterir. Yani onun için kalıcı biri olduğum mesajını algılarım ve bu beni çok mutlu eder. Dolayısıyla onun bu değeri gözümde binlerce kat daha artı verir. Ve çok daha fazlasını çoğaltarak onunla paylaşmaya çaba gösteririm.
Edebilir. Örneğin parfüm. Ben kötü koktuğumu mu düşünüyor diye endişe edip içerlemem. Belki de hoşuna giden bir kokuyu bana yakıştırıp öyle kokmamı istemiş olabilir.
Krem de alabilir sürerim. Bir sıkıntı göremiyorum.
Eig için teşekkürler 🌷
Doğum günün ne zaman :) güzel ürünler bence. tabi ki de sevgilim bakım ürünü hediye edebilir zaten hediye almasına bile gerek yok düşünmesi bile beni mutlu eder
4 eylül de 🙂
Az kalmış, şimdiden doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun 😊🎂🥳
Ay çok teşekkür ederim Barış 😍
Rica ederim ne demek 😍
Kullandığı bir ürün ise evet diğer türlü kararsız kalırdım
Cevap
11Cevap
O değil de üstteki serum hiç bir işe yaramıyor 😅
Yüze sürlülmüyor mu, ben mi cahilim?
Nemlendirmek yerine daha çok kuruttuğunda anlayacaksın🙃
Onu ben de biliyorum anlatmak istediğim vaadettiği nemli görünümü cildi nemlendirirkem bile sunamaması hatta nemli gözükmesi için cica, kiehls gibi ultra nemlendiriciler surmek gerekiyor. Senin daha önce de bu ürünü kullanman herkesin cildine iyi gelecek anlamı taşımaz. Ya da ürnünün bana iyi gelmemesi benim ürünü kullanmayı bilmiyor oluşum anlamına da gelmez:)
Bana kitap hediye edecek 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom ben 🤪
Aa üsttekini yeni aldım bende🥲 alabilir evet bana hediye almak istiyenler bu tarz şeyler alabilir.
Olur ama onun kullandığını bildiğin bir şey olursa daha iyi olur, kullanır
Sevgilim bu gidişle 10 sene sonra bir hediye verecek
Çok güzel olur ama geçici hediyeleri sevmiyorum kitap gibi kalıcı hediyeleri severim m
ışıme yarıcaksa tabı kı
hoşuma gider çok sevinirim 😀
Tabiki olur.. Ben eskiden kart alirdim..
Zamanında neler aldık
Edebilir hayır demem 😂
Sevgilim olunca sorarım ona
evet
Evet
Elbette
Edebilir tabi
Olabilir
Etse de pek anlamam.
Edebilir tabi
Edilmez
Sevgilim yok