♾️ Tabi ki de her çiçek ayrı güzel, peki siz eşinize ya da sevgilinize nasıl bir çiçek vermek isterdiniz..

♾️ Tabi ki de her çiçek ayrı güzel, peki siz eşinize ya da sevgilinize nasıl bir çiçek vermek isterdiniz..

Bence kadınlara verilebilecek en güzel çiçek kişiye göre değişir, yani o kişinin en sevdiği çiçek ona verilebilecek en güzel çiçek olacaktır. Bu yüzden eşime ya da sevgilime çiçek alacak olsaydım onu daha çok mutlu edeceğini düşünerek en sevdiği çiçeği tercih ederdim.
Birine çiçek hediye ederken çiçeğin türünden daha önemli olan, sevdiğimiz kişiye düşünüldüğünü ve değerli olduğunu hissettirebilmektir bence. Düşüncenin önemi her zaman en büyük değerdedir..🌺
Kadına çiçek vermek komplike bir konu çünkü sevdiği özel kadına, anneye, saygı duyduğu ve mesafeli olduğu birçok kadına çiçek verebilir insan hayatında. Çiçeklerin de sembolize ettikleri bir dil vardır. Her kadın da çiçeklerin kıymetini bilen kafada olmaz. Hani çiçek yerine şöyle bir çuval patates alıp gitsen daha çok mutlu olacak kadınlar da vardır. Öncelikle muhatabımız olacak kadının en çok sevdiği rengi öğrenelim. Belki özellikle sevdiği bir çiçek varsa onu da öğrenmek avantaj sağlar. Bazısına çiçek olsun kâfidir, bazısı tek türe takıntılıdır. Genel olarak ilk başlangıç için beyaz papatyalar en güvenilir tercih olur. Kendi adıma kırmızı lotus, kırmızı gül, kırmızı orkide ve tüm kırmızı çiçeklerin tiryakisiyim desem doğrudur, esasen ben kırmızı, yeşil ve siyah renge tiryakiyimdir. Çiçeklere de bayılırım. Bir de çiçeği sunmak da sanattır. Kısaca bu konu epey derin😎
🍀😎
Teşekkür ederimm 😎🍀
Rica ederim 🍀😎 :)
Beni tanıyan bana sadece kaktüs alır ☺️
Bence en güzel çiçekleri hak ediyorsun abla ☺️
Kesinlikle abla gülleri bende çok severim :D hepsi senin olsun 🌹🌹
🤗🌷
Cevap
10Cevap
Beni azıcık tanıyan bana kırmızı gül almaz. Hatta kırmızı çiçek almaz.
Onun dışında hepsine açığım, hiç fark etmez.
🌹 :D
Teşekkür ederim sjsdj 🌺
Hangi çiçeği seviyorsa o verilmeli yoksa "sevdiğim çiçeği bilmiyor musun" tribi yersiniz :D
Kadınlara bence çiçek verme hakarettir çünkü kadınların kendisi bir çiçektir
@varolmamaliydim Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim
Kırmızı gül veya manolya çiçeğidir..
Kişinin tercihine göre değişir tabiki ama içtenlik ve düşünülüp alınmış her çiçek güzeldir
Herkesin zevki farklıdır ancak karşımdakinin zevkini bilmiyorsam gül alarak şansımı denerdim
Kırmızı gül ve papatya severim. Dolayısıyla naiflik ten dolayı böyle bir şey olabilir..
Onun en çok sevdiğini bildiğim çiçeği verirdim :)
Kendi diktiğin ve büyüttüğün herhangi bir çiçek
söylemem çünkü sadece ben vermek isterim o çiçeği
bence nergis ve zambak en narin cicekler. ikisi de çok güzel
Zambak istiyorum şu sıralar 🌸
Gül 🌹 olabilir ya da orkide
kırmızı gül vermek isterdim
Ben en çok orkideyi seviyorum.
En güzel hediye sevgi ve ilgi verebilmesi
Kırmızı gül cok romantik
Şakayık severim
canlı kesilmiş olmamalı
Orkide veya Gül