İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalarda alınan yürüyüş bantlarının bir süre kullanıldıktan sonra evin kullanılmayan odasına atıldığı, genelde de 1000 liraya alınabilecek çamaşır kurutmalığı olarak kullanıldığı ispatlanmıştır. Şu an fiyatı ne bilmiyorum ama çamaşır kurutmalığına bu kadar para verme derim.😂😂
Yürüyüş anında da fazla gürültü çıkarıyor. Komşularla da papaz olma ihtimali de var biliyorsun değil mi? Tabii borsa kraliçesi müstakil evde oturmuyorsa 😂
Yok ya müstakil değil giriş kattayım bir apartman dairesinde. Allta kimse yok yan dairedeki komşu teyzenin kulağı duymuyor cihazla bile. Üst kata da ses gitmez diye düşünüyorum yüksek tavanlı evim. Merdivenle perde asamıyorum düşün 😀
Valla gitmeye gider de rahatsız edici olur mu bilmiyorum. Baya baya ses çıkarıyor çünkü. Spor salonlarındaki gibi değil. orada muzik, geniş salon vs. derken karışıyor. Evde oda küçük ya, yankısı da oluyor. Bizde vardı, apartmanda kullanmak zor oluyor diye müstakil eve getirdik. Ofisin üstünde de ev var bizim. orada birisi çıkınca ofise güm güm güm diye geliyor ses illaki :)
Voit dışında alma zaten. En iyisi bu bence. Ama fiyat daha da uygunsa al gitsin. Senden daha mı değerli. ZAten aliminyum iyi bir çamaşır askısı bile 5.000 lira olmuş. 😂😂
Oha çamaşır askılıklari o kadar olmuş mu ya. Ben o fiyata çamaşır kurutma makinesi almıştım zamanında hey yavrum hey Bu devire ne devri diyeceğiz Perla 🙄
Şöyle gün doğarken koşmak gibisi yok koşu yürüyüş hepsi harika olur
Koşu bandı üzerinde aynı odadaki oksijeni solumak dört duvara bakmak sıkıcı ayrıca koşu bandı yer kaplar temizlik sırasında ordan oraya çekip çevirmek sorun olur
Ama koşu bandını da kullanmak istiyorum diyorsan spor salonuna gidebilir ve profesyonel koşu bandında da koşabilirsin😇
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
En son sigara ve kahve alırken paraya kıydım o kadar zenginim ki sdfssf zaten bu sıralar alışveriş yapmıyorum pek sadece ihtiyaçlarım neyse onları alıyorum ki onlar da genelde yiyecek içecek oluyor ama kışa doğru kıyafet alırım belki de bilmiyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
Yürüyüş bandını aldığım yıl kullandım sadece ve kime sorsan aynı şeyi söyler emin ol. Hatta arkadaşıma verdim çok hevesliydi kullanmadı. Su an evde öylece duruyor. Spor salonuna gitmeyi tercih ediyoruz.
Spor salonuna gitmek istemiyorum çünkü sadece kadınlara özel spor salonu bulmak zor yaşadığım semtte. Tesettürlüyüm karışık spor salonunda spor yapmak beni bıktıracak biliyorum. O yüzden almak istiyorum yürüyüş bandını.😕