Getir'den bir kurye sipariş getirmiş. Getiren kişiye de altın hediye etmiş. Büyük kadın <3
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, sipariş getiren kuryeye altın hediye etti. pic.twitter.com/9eUTLv0etG
— Solcu Gazete (@solcugazete) August 28, 2023

Getir'den bir kurye sipariş getirmiş. Getiren kişiye de altın hediye etmiş. Büyük kadın <3
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, sipariş getiren kuryeye altın hediye etti. pic.twitter.com/9eUTLv0etG
— Solcu Gazete (@solcugazete) August 28, 2023
Bu kadar param olsa Afrikanin birçok fakir bölgesine su kuyuları açtırır çeşmeler falan yaptırırdım, oradaki çocukların mutluluğunu görmeye fazlasıyla değer diye düşünüyorum. Çok fazla hayal kurmam ama bu benim her zaman yapmak istediğim bir hayal.
Cevap
44Cevap
kişiden bağımsız olarak, pozitif bir olay falan değil. birisi, altın hediye edebilecek bir durumda diğeri ise kuryelik yaparak geçimini sağlıyor. kuryeliği küçümsemiyorum ya da insanların kazandığı paraya da bir şey demiyorum ancak ülkede problem olan zaten "zenginlerin çok zengin olması, orta sınıfın artık kalmaması geri kalan halkın fakirleşmesi." o yüzden bu pozitif değil, düşündürücü bir durum.
Ne buyuk kadin ama para olunca karakter olup olmamasi onemli olmuyor sjdjjd rizasi disinda kuryeyi videoya alip milyon takipcili hesabinda adamın mesaisi sırasındaki anlari paslasiyor bakın altın verdim kuryeye bahsis olarak hadi biraz beni konusun apt.. l takipcilerim
Gerçekten ülkede akıllı sayısı giderek azalıyor. Bu şovları samimi bulup aptal aptal kadına hayranlıkları artan bir kitle var şaka gibi.
@Barbiemiyimneyim Sosyal medyaya kapılan hayatsiz bir kitle var gerçekten. Akılları da pek çalışmıyor sosyal medyada gördüklerini hemen kendi hayatlarına uygulamak istiyorlar. Bu kadını izleyen bu kadin gibi yaşamak için bir yerlerini yırtan eşine baskı yapan öyle çok kadın var ki maalesef. Kadın öğretmen adamla evlenmiş memur adamın eti belli budu belli adama kiralık villa tutması için zorluyordu tanıdığımız biri sjjdjd Maalesef trajikomik.
Dilan Polat kadar seviyesiz bir kadın yok ya. O çektiği videolar, para takmalar, altınlar. Ama ona yardım etmiş ama buna yardım etmişte. Biz neden yardımlarını biliyoruz? Hani bir elin verdiğini diğeri görmezdi? Bu videoda da öyle. Altın takmış. İyilik etmiş. Ve bunu cümle aleme duyuruyor. Çünkü duyurmazsa insanlar takdir etmez, prim yapamaz
Kimin eksileğide de belli. Mor ve ötesi güzeli
Ayrıca bu o insanı rencide etmektir bu da bilinsin
kesinlikleee. Birde ne paylaşıyorsun bu şey gibi yoksulu doyurup fotosunu atmak gibi.
Pozitif bir şey mi şimdi bu :D cidden akıl tutulması yaşıyor insanlar ya da bende sorun var. Bir elin verdiğini diğeri görmeyince iyilik oluyor o.. Şov yapmak değil iyiliğin tanımı, yazık ya cidden şu geldiğimiz durum yazık..
şunları takdir etmeyi bırakıp neden bu kuryenin sabah akşam çalışıp zar zor geçindiğini ve bu görgüsüz kadının neden yoldan geçene altın hediye edebilecek durumda olduğunu düşünürsek bir şeyler değişebilir belki
Hıhı pozitif. Reklâm amacıyla değildir kesin. Şahsen birisi beni kameraya almaya kalksa hayırdır derim. Bakmak lazım altın da sahte olabilir ya da sonra geri istemişte olabilir 🤣
Çünkü kadın alışveriş yaptığın git yardım et ediyorlar o da mecburen gösteriyor
Tamam o zaman sana yapılınca öyle yaparsın malum kocası doğum günü hediyesi olarak 40 milyonluk Ferrari aldığı için insanlar iyilik yap diyor o da yapıyorum zaten diyor arada böyle gösteriyor
bu paylaşımı ya dilan polat yapmıştır ya da yaptırmıştır yoksa dilan polata büyük kadın diyebilecek bir insan evladı yoktur memlekette :D hele şu olayı normal gören birisi yoktur varsada zaten dilan polatla aynı seviyededir
Ne kadar ah'maksınız. O ünlülerin elindeki paralar size ait. Onları yaşadıkları yere sizler getiriyorsunuz.
Şov yapıyor kamera olmasa verir mi sence hayır. Neyse kurye mutlu olmuş.
Dilan polattan nefret eden biri olarak sosyal medya popülerliğine oynamış yine diorum
bu pozitif değil bu görgüsüzce bi show.
bu ayıp
hele bunu yayınlamak paylaşmak daha da büyük bir ayıp
yazık...
Reklamsız yapması makul olurdu. Sonuçta Türkiye geneline bakarsak göstererek çoğalacak türde bir iyilik türü değil
kadına helal olsun ıscılerınde bakıyor cogu erkegım dıyenden daha delıkanlı o maas ödemeyen ıbneler var elamanlarına onlara kapak olsun
Kamera kapanınca adamın eline 50 lira sağ ol der kapatır
Şow olsun da ne olursa olsun sizin gibi avellerde ne büyük ladın diye bagırsın
Normalde sağ elin yaptığı iyiliği sol elin görmemesi lazım, tamamen reklâm kokuyor.
Hadi anlat anlatabilecek misin
Görgüsüzlükten başka bir şey değil şova gerek yok, herkes yaptığı yardımları paylaşsaydı ohoo:)
Bu kadına hayranlık besleyen kitle gerçekten düşük zeka seviyeli ve fakir zihniyetli insanlardır. :D
Ya ya
Havadan para gelince tabi hediye eder. Kendisi çalışıp kazanmış olsa bakalım aynı şeyi yapabilecek miydi sadece gösteriş budalası.
Görgüsüz sonradan görme sadece gösteriş yapıyor fakirler olmasa nasıl şov yapacaklardı birde lütuf gibi anlatıyorsunuz
niye vermek zorunda mı
@İstilacıTür kendisi icin veriyor yardım etmek için yapmįyor öyle olsa onu çekip yaymaz kendi ego tatmini için karşısındakini kullanıyor o verdiği altın onun çerez parası etmez zaten koymaz yani
çerez parası bile etmeyen bişi için neden önem versin ki nasıl olsa çok kazanmıyor mu yeterince etkileşimi yok mu
@İstilacıTür fakirlerden etkileşim almak gündemde kalmak amacı ve başarıyor da benim umurumsa bile değil parasıda da kişiliği ucuz
Dünyayı kurtardı
Çok büyük kadın
Tamam birini mutlu etmiş evet güzel bir şey
Diğerleri?
..
Tek açıyla olmamış ama şöyle 8k 15 20 tane kamerayla çekip yayınlasaydı daha iyi olurdu. 2.600 tl ye sağlam reklam yapmış kadın
Cömertliği zenginlikten, bende kendi bütçeme göre cömertim mesela 90 krs ürün için 10 krs para üstü beklemedim
Bu ve bunun eşi zaten şovmenlikte master yapmış insanlar.
İşi gücü kendi reklamını yapmak. Show peşinde. İyiliğin gizlisi makbul
Reklam diyenler olmuş ama en azından yapıyor çoğu zengin var yapmayan
Altın vermek altını olan için basit bir iş. Bu açıdan bak. 😉
Pozitiftik mi ya bırakın bunları başından sonuna kadar reklam.
Pozitif mi? Çok saçma geldi bana. Bi şeyin de gösterişini yapmadan yaşasalar ölcekler.
Kadın basit şeylerle reklam yapıyor kadını eleştirenlerde paylaşarak ekmeğine yağ sürüyor.
Yorumlar haset dolmuş kadının yaptıklarını bilmeyen, herkesin sefil yaşamasını isteyenler..
Evet bence de böyle pozitif altınlı şeylere ihtiyacımı var.
Evet var. O kuryenin yerinde olmak isterdim ya bana da versinnmm.
Cok tatli kadın kim ne derse desin yok gösteriş yok gorgusuz sonuca bakcan
Bunları insan yerine koyup takip edende mi suç yoksa bunlarda mı bu Instagram yı tiktoku bir daha kullanılamayacak şekilde rte yadaklasın hiç sevmesem de oyumu ona veririm
Reklam yapip daha fazlasini kazanacak olmasa gunahini bile vermezdi. Gonlunden geleni verseydi reklam etmezdi zaten
Ne kadar işsiz insanlar var
Nesi pozitif reklam mk
Bunuda videoya çekip arka fonda enerjiğğğ şarkısını açmıştır 😂
Ne kadar art niyyetli insanlar var. Allah razı olsun demek yerine car car konuşuyorlar. Yapmış birinide sen yap bakalım yapa biliyormusun?
Yayınlamak zorunda değildi, show olduğunu düşünüyorum. Daha çok konuşulmak icin. Ne yaparsa yapsın kadın samimi gelmiyor
Burada bir büyüklük göremiyorum. Ha düğünde arkadaşına takmış ha kuryeye ne farkı kaldı peki? Tamamen görgüsüzlük
insana iyilik yapmak neden görgüsüzlük olsun ya abartmayın
İyilik yapmak istese kimsenin gözüne sokmaz.
Kimse kimseye bişey göstermek mecburiyetinde değil.
Neyse ilgim dışı zaten kim olduğunu bile bilmem
Ön yargıda buluyorsun ilgi dışı değilse bu boş yorumlara da gerek yok
Senden izin alacak değilim yorum yaparken. Gören de sövüyoruz sanır.
Görgüsüzlük benim için bitti gitti.
Asıl benim yorumum senin Ilgın dışındaysan yazmazsin olur biter.
Bitti
Botto
Kıskançlık diyelim ona neyseeee
Nesini kiskanicam konu zsnginlikse onlardan daha zengin insanlar ve aileler var hahahaha :)
Bence sen en iyisi uzatma. Çünkü tartışma konusu dahi yapmak istemiyorum. Değmez
Onlardan zengin? 😃 okey tartışma ama sana tavsiye insanlara ön yargı da bulunup iftira atma
Ya ne diyorsun habire ya. Boş bis yorumlar yapıyorsun benim yazdığım yoruma bildirim geliyor yeter.
Evet evet onlardan zengin. Öyle diyorsun zanndersin dünyanın en zengin kadını, ailesi falan da kalkıp kiskanayim kuryeye bir altın vermiş diye.
İftira atmadım yazılarımı iyi oku. Uzatma yeter.
Senden tavsiye alacak değilim hadi işine. Bye bye
Ne kadar kudurtmus seni sorun değil senin içinde isteriz dnsjjsw
Kuduran sensin ki yorumuma bu kadar takıyorsun. Git millet neler yazıyor onun için. Git onlara laf yetiştir hahaha 🤣
Benim için ne isteyeceksin sen ne yazıyorsun anlamıyorum bile hala uzatıyorsun 😃
ulan 24 yaşınsayım sekiz yıl kuruelik yaptım adam benim sekiz yılda aldığım 3 katınınalmış şans ya 😂😂😂
Saçmalık, rezillik bunu iyi bir hareket gibi göstermek de 🤣
bahane arayanlar da iyilik yapsında görelim bakalım neler yapabiliyorlar
Vay * köyüm şimdi dolan lan bizene ne ya isterse ev hediye etsin bizene ne ya yeter be
Artık işim dilan Polat'a sipariş götürmek hxjsnxn
Ulkece zengin olmak gerekir oyle bişey yapmamiz icin ne insanlar var eimwk alamayacak durumda
Aşırı görmemiş geliyor bu kadın bana 🤦♀️
Birkaç ay önce çok yağmur varken de tam altın hediye etmişti hep yapıyor Allah daha çok versin
Tabi canım güzel show yapmış bravo
Gorgusuzluk bide rencide etmek gibi bisi
REKLAM dan başka bir şey düşünen aptaldır
Küçük kadın aksine, tek amacı şov.
Düşük zekalı karının, düşük zekalı kitlesi
Engiiin bana altın aaal
Reklam için yapmayacakları şey yok.
Çünkü dilan alisveris yaptığında mesela kocası doğum gününde 40 milyonluk Ferrari aldı millet yorumlarda iyilik yap falan diyor sadaka ver diyor o da yapıyorum zaten diyip arada gösteriyor
2 dolu kamyonet götürdü orada çalışan enkazdan kalan çalışanlarina ev açtı ve bu sene vakfıni açtı ayrıca o altın tek yaptığı yardım değil kocası buna 10 tane hediye altın gönderiyor o da çalışanlarına dağıtıyor
Vallahi yapıyor bugün bir çalışanı ona masaj yaptı diye 1000 lira verdi masaj dediğim de okşadı yanj ve bizim görmediğimiz yardımları da var. Unutmadan evinde çalışan 3 yıllık çalışanı ev almış onun ev borcunu karşılıksız kapattı
Bu ülkede cömertlikle kandırıyorlar
Bunu paylaşmasaymış daha samimi olabilirdi
Böyle zengin olmayı bana da nasip et rabbim amin
Bitmedi bu kadının görgüsüzlükleri