Merhaba arkadaşımla bir pazarına gitmeye karar verdik ama nerede olduğunu bilemiyoruz hatta olmadığını bile düşünüyoruz bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Et halının yanı duyduğuma görə yıkılmış yeni bir yere taşınmış pazar. Bir de bu pazarda sadece teknolojik aletler, ev aletleri falan mı var? Biz takı elbise Vintage ürünler için gideceğiz eğer yoksa boşuna gitmeyelim. Tesekkürler ilginiz için.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gaziantep'te birçok bit pazarı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır:
1. **Şahinbey Bit Pazarı**: Şahinbey ilçesinde yer alan bu bit pazarı, her hafta sonu açıktır. Burada giyim, ev eşyaları, oyuncaklar ve daha birçok ürün bulabilirsiniz.
2. **Nizip Bit Pazarı**: Nizip ilçesinde yer alan bu bit pazarı, her hafta sonu açıktır. Burada giyim, ev eşyaları, oyuncaklar ve daha birçok ürün bulabilirsiniz.
3. **Araban Bit Pazarı**: Araban ilçesinde yer alan bu bit pazarı, her hafta sonu açıktır. Burada giyim, ev eşyaları, oyuncaklar ve daha birçok ürün bulabilirsiniz.
Umarım bu bilgi size yardımcı olur!
At sineği pazarı var 😁😁😁
İnönü CD sine yakın yerde var spotçular vs hepsi orada
Yia gerçekten teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için peki bunlar dükkan mı pazar şeklinde mi? Hangi günlər açılıyor
Gogleden spotçular bit pazarı yazın çıkar ben adana dayım orada devrem var ona sordum
Yaa gerçekten çok teşekkür ederim çok iyisiniz
Bit mi alacaksınız. Neyse sustum 😁