Yani her marka var. Trendyol gibi mi replika cakma ve orjinali mi var yoksa hepsi orjinal mi?
Anlatabilir misiniz?
Yani her marka var. Trendyol gibi mi replika cakma ve orjinali mi var yoksa hepsi orjinal mi?
Anlatabilir misiniz?
Amazon bence oldukça iyi, kendi satıcı olduğu ürünler de var. Onlardan almak öncelikli olmalı bence. Destek bölümü çok iyi.
En sevdiğim yanı ise mesela geçenlerde bir ürün aldım, üzerinden zaman geçti ve bir mail geldi. Aldığınız ürün, daha düşük fiyatla sunulmaya başladı bu nedenle aradaki farkı size kupon olarak tanımlıyoruz. 😂 İşte o zaman birinci sıraya koydum.
Satıcısının amazon olduğu mallar sahte olmaz pek. Olsa da geri alırlar.
Amazon germany diyordu bi crocsta mesela...
Bu sekil mi
Evet. Yurt dışından gelen ürünlerin garantisi genelde yurt dışında olur ama o da aklında bulunsun. Elektronik için geçerli tabii daha çok.
Ok tesekkurler : )
Rica ederim.
Cevap
7Cevap
Amazon zaten dunya capinda uluslararasi bir alisveris sitesi, dunyanin en zengin adam amazonun kurucusu zaten yani cakma falan olacagini hic sanmiyorum boyle sitede ama...
Yani çakmasıda var gerçeği de, zaten gerçek olunca lisansı koyuyorlar profile ordan güvenebilirsin
Amazon'un kendi sattığı ürünler çakma olamaz ama Amazon üzerinden satış yapan başka satıcılarda çakma ürün olabilir bu yüzden satıcı puanına ve yorumlara iyi bak
Amazon bence en güvenilir site. Ve kargo seçeneği ürün desteği gibi konularda da oldukça iyiler
yav işte yağmur ormanlarında yaşayan yerlilere ulaşmayı hedefleyen bir kuruluş
Dünyanın en güvenli sitelerinden birisi
iyi ama yr giris vergileri artinca kotu oldu
Himmm
Kulakliklarla ilgilenmek istiyorum.
ben aldim yurt diisindna kulaklik kablosuz guzl cikti hbq32 diye ama turkiyeden bak derim mesla huawei fire buds olanalra
Seinheiserla ilgileniyoruz bakalim. Ama onada bakariz. Airpods degil bayag headphone..
: )
ben sana diyorum huawei fre buds lara bak ben de 3 var ama i olyanlar abak
Yok onlar kulakici i serisi... Ben 3i baktim i ih. Onlardan degil.
çesidi cok ya tek bitsnesinenmi baktin
Seymis beats stdio 3
Orijinal ve güvenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?