Arkadaşlar şimdi ben motor alıyorum yarın. Rs200 alacaktım ama hiçbir bayide yok on sipariş ile Ekim ayında geliyor. Geldiğinde ise vergi farkı alabilme ihtimalleri varmis yani 116 bin ödeyeceğim gelince fark gelirse tekrar para ödemek zorundayım ki para bulamam ödemeye. Bayiye gittim n250 gördüm. Daha önce sarı sitede görmüştüm ama alakası yok oradakiyle motor baya büyük ve güzel. Sizce rs200 mu beklemeliyim n250 mi almalıyım. Siz olsanız ne yapardınız lütfen fikir verin de karar vereyim çok kararsızım. Bir yandan rs200 u artık belediye dağıtıyor gibi herkeste görmeye basladim çok kararsızım cook
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha once ns200 kullandim o zamanlar rs200 yoktu turkiyede dış grenaj harici motor sanzuman ayni onu biliyorum ve ben cok memnundum tavsiye ederim. N250 yi bilmiyorum ama oda bajaj ise hic dusunme al derim
İlkten kararım rs200 du fakat virajlarda vs sorun olduğu gibi duyumlar aldım. Birde bekleyeceğim üç ay Ekim'de gelse hiç binemeyecegim kış gelmiş olacak. En iyisi dediğin gibi yapayım teşekkürler 😊
Simdi baktimda benim ns200 un aynisi goruntu olarak ama 50cc daha buyuk. Illaki Racing tarzi olsun diye bir beklentin yoksa n250 tam bir naked alinir yani
Gerçekte ki görüntüsünun nettekiyle pek bjr alakası yok birde. Bugün motorun yanına gittim bindim boyuma bile büyük. Supersport istiyordum ama üç ay beklemek saçma geliyor. Görüntü olarak ns200 den birazdaha kaba duruyor realinde birde farları vs biraz farklı. Yani motor motordur ya en iyisi onu alayım 😂
Evet farkettim farlar cok karima duruyor illaki daha kasli olmaliydi zaten. Bende cusseli motor severim 200 bile beni tatmin ediyordu. Ama boyun kisa ise zorluk cekebilirsin
Boyum kısa 1-55 falan artık topuğu büyük spor ayakkabilarimi giyeceğim kullanırken ahshahs teşekkür ederim bu aradaaa
Ktm duke modellerine bir bakmani tavsiye ederim sanki kisa boylular icin daha ideal gibi geliyor bana
Baktım ama yaşadığım şehirde yok. Yani gidip alabilme imkanım da yok çalıştığım için. Birde bütçe onlara yetmeyecek gibi
Anladim. O zaman servis aginin oldugu modeli almak en mantiklisi. Simdiden hayirli olsun hayallerinin gerceklesmesi dilegi ile
Teşekkür ederim senin hayallerinin de gerçekleşmesi dileğiyle iyi gecelerr
Bence bir an önce al. Bayiye gelince vergi harici parada isterler üzerine
Evet bir bayi satışı yapabilmek için yalan söyledi ustune bidaha para ödemezsiniz diye. Başka bir bayi vergi farkı zamı olabilir dedi zaten hiç inanmıyorum geldiğinde bayilerde 130 dan satılacak adım kadar eminim
Vergi farkını falan geç, arabalarda da aynı parayı veriyorsun ama geldiği zaman kura göre yeni fiyat belirleniyor. O gün gelince sana ya şu paradan al ya da parayı geri verelim diyorlar. Zaten yeni fiyattan birine satıyorlar, senin parayı da bir kaç ay kullanıyorlar. Zaten genelde bekleyen kişiler almayıp napıcam heryerde fiyat yükseliyor diyip üstünü tamamlıyor. motordan anlamam ama o motoru beklersen aynı fiyata alamayacağına eminim.
Bende öyle düşünüyorum etrafta dürüst insan yok zaten. Her ilan üstüne on sipariş sabit fiyat garantili. Ürün gelince zam koyuyorlar. Gözünün gördüğünü alıp gitmek daha iyidir diye düşünüyorum hem teşekkürler görüşün için
Rica ederim, hayırlı olsun
Hp olarak aynılar hemen hemen n250 50 cc daha fazla olmasına rağmen bence satma konusunu da düşünürsek ns 200
Knk rs200 istediğim bir motor bayadir ama bayilerde yok üç ay sonra gelecek diyorlar on siparişle. Gelince de fiyat farkı olabilirmiş vergiden ötürü. İşte n250 yi satabilir miyim acaba onu düşünüyorum
Ns 200 (800) ilan
N250 (150) ilan
Satılması ns 200 göre daha düşük
Ama uzun süre kullanım yapacaksan sürekli fiyat artışı olacağını da göz önünde bulundurursak alınabilir paranın erimemesi için sana kalmış 3 ay borsaya yatırıp bekleyede bilirsin sana kalmış
Yani en az iki sene kullanırım sonra zaten R25 falan bakarım tamamdır teşekkür ediyorum:)
Rica ederim o zaman alınabilir şimdi baktım hersey birbirine yakın diğer motorla arada 50 cc hacım farkı var oda sadece n250 daha torklu hale getiriyor bence alınabilir bizde cin malıyla uğraşıyoruz bu arada motor tamiri vs yapıyorum
Hmm güzelmiş çin malları sıkıntı çıkartıyor ya eski motorum da superboy i ydi sanayiden çıkamıyorduk sıfır olduğu halde ysda benden dolayıydi ilk motorum olduğu için. Sizin işler nasıl bakım fiyatları ne kadar oldu😂
Benim dükkanım yok küçük bir atölyem var mesleğim bu değil öğrenciyim ama birçok motor tamir ettim superboyun alt motoru cg nin (keko) motorları ile aynı ama kendin anahtar tutmasını bilirsen en az yakan kronik leri çözersen arıza vermiyor o motora binecek adamın eli anahtar tutması gerek mühendislik yok o motorlarda
Fiyatlar çok yüksek bi silindir piston yedek parça eskiden 200 250 tl ydi şimdi 500 600 gene cg çok ucuz parcasi o hindistan Japon bi subop kesse altından zor kalkarsın ben kendim değiştirdiğim için Çinli uygun fiyatlı Çinli ye devam 🙃
ablam bence n250 al o çok daha iyi
Senle yasitim bu arada yaşımı yanlış girdim degisemiyoruum buradan. Artı yönleri nelerdir rs200 daha hızlı demişlerdi
bildiğim kadarıyla rs200 virajlarda problem yaratabiliyor öyle şeyler duymuştum çevremden motor mevzusu açıldığında konuştuğumuzda öyle bir muhabbet geçmişti he birde şöyle bir şey var rs200 200 cc ama n250 250 cc zaten modellerinden dolayı anlaşılıyor yani n250 daha hızlı rs200 e göre
Evet birde herkes artık rs200 almaya başladı en ucuz Supersport olduğu için büyük ihtimal. Farklılık olsun bari
evet zaten herkesin altında rs200 var doğru farklılık olsun bari hem zaten n250 daha hızlı daha iyi bir motor hayırlı olsun bu arada güle güle kullan
Teşekkür ederim hız konusunu alınca göreceğim şehir içi çok bir hız gerekecegini düşünmüyorum zaten daha guzellerii senin olsun inşallah iyi geceleer
evet doğru söylüyorsun şehir içinde çok fazla hıza gerek yok uzun yola falan çıkarsan önemli zaten ülkemizin milleti sağolsun şehir içinde motor sürmek tehlikeli baya ipini koparan araba sürdüğü için 😂 rica ederim ne demek amin bu arada güzel dileklerin içinde teşekkür ederim iyi geceleerr
Yağ + hava soğutmalıymis bu eksi yonu ama uzun yol nadir yapacağım için pek sorun değil gibi gibi. Evet soylemine katılıyorum çok saygısız araç sürücüleri mevcut ülkemizde yaptıkları en ufak hatanın bir cana mâl olacağının farkında bile olmayan.
evet bu arada yağ + hava soğutmalı olması bir tık kötü ama dediğin gibi uzun yol fazla yapmayacağın için sıkıntı çıkarmaz. evet maalesef çok saygısız araç sürücüleri var en ufak bir hata da neler olabileceğini bile düşünemeyen insanlar onlar birde bizim milletimizde şu düşünce var bu motor ya geçer burdan düşüncesi olduğu için bir anda öne geçiyorlar ondan sonra da maalesef ki olan oluyor inşallah düzelicez ama ne zaman bilemiyorum
Cf moto 250sr Bence sana çok yakışır 👍