8 ayar ya da gümüş kolye takı falan alabilirsin. Gümüş pahalı değildir. Lüks mağazaya girip mağazanın kirasına katkıda bulunmak yerine normal bir dükkandan al. Sonuçta gümüş aynı gümüş.
8 ayar bir tüzük de alabilirsin. Yarın bana yazarsan fiyatını net söylerim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok kilşe şeyler demişler yok çiçek yok kolye yok başka bir şey senin göz rengin onun göz rengin yan yana resim çekiyorlar çok güzel oluyor öyle bir hediye yapmalısın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar için çok fazla cesit var, butceyi fazla bile ayirmişin ama o kadar ödeyebilirsen direk Pandora derim, muhiku nun sitelerinde dogum gunu kutusunu kendin olusturabiliyorsun içeriği falan 300 tl ye guzel bir kutu yaparsin, sosyopix te de dogum gunu kutilari var ve fotografinizi cikarttirip kutuya eklersin cok hos olur, onun disinda güzel ışıklı guzel bir kar kuresi alirsin yanina gümüş bir kolye veya çiçek aranjmaniyla gümüş bir kolye ya sayarim daha cok var da yeterli
10 YorumlaKızın hesabından instagramına bakabilirsin imkanın varsa. Oralarda genellikle ilgisini çekebilecek şeyler oluyor.
00 Yorumla
+1 yılLa olum kızla bir sene boyunca konuşup sevgili olan sensin biz nerden bilelim kız ne sever ne sevmez
20 Yorumla
+1 yılBen olsam pasta yapardım hacı kadınlar kendileri için emek sarf edilmesine bayılırlar.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği şarkıcının konser bileti ve ya sevdiği yazar/istediği kitap arasına resminizi koyarsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇiçek sepetinde hediyeler güzel bence kişiye özel mesaj da bırakılabiliyor
00 Yorumla
+1 yılYani klasik çiçek ama sen bilirsin bi senede neye ihtiyacının olduğunu saatte olabilir ne bileyim gümüş bileklik gibi şeyler
00 YorumlaBence bu kurtunun icine küçük abur cuburlari doldur içine kağıtlar yaz anahtarlık hediye al telefon kılıfı falan daha güzel olur birkiz için
00 Yorumla
+1 yılHediye Sepeti uygulamasına bak ben oradan aldım bulursun orada bı şeyler
00 Yorumla
+1 yılPowerbank ya da cüzdan ya da ayakkabı ya da kum saati ya da kar küresi ya da evcil hayvan
00 Yorumlasaçma ve sapan al
00 Yorumla
+1 yılsana her gün onur hatırlatacak bir şey al
00 Yorumla
+1 yılPandora
00 YorumlaKolye bileklik vs
00 Yorumla1000 TL ye zor biraz
00 YorumlaNe istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolye ve çiçek
10 YorumlaÇiçek cikolata
00 Yorumla