AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mdf iç malzemesidir. Dışı lam ise suya pek dayanmaz. Benden söylemesi. Membran sararır yanar. Başka bişey olsa daha iyi
Yani mutfak masasında mdflama göre mdf daha iyi ddi adam doğrumh söyledi
Kanka mdf lamın içi de mdf. Mdf iç malzemesi diyorum ya. Dışı lam kaplama olur başka bişeyde olur. İç malzemesi mdf. Kaplaması önemli. O masayı satan arkadaş iyi sallıyor herhalde
https://hizliresim.com/po7reb2
https://hizliresim.com/5inmhi0 Mesela bu ikisiNden hangisi daha kyllanışlıdır
Yani hangisi daha çabuk çizilir
Mdf lama göre mdf daha iyi diye kakaladı gibi geldi
Yok ben vazgeçtim sen anlamican herhalde. 2side aynı bunların. Neyse hayırlı günler
Aynı diyip duruyomuz int de mdf lam daha maliyetdir diyor maddesi aynı olabilir ama ğzerine lamine ekleniyor diğerinde boya yok mu neden aynı diyo dıruyonuz maddesi aynı olduğunu bende biliyorum biri düz boyama birinde lamine yapıştırmıyolarmı anlamıyonuzli aynı diyip duruyonuz
İnd de bile ömrü 5 10 sene diyor mdf şam 15 diyor
Kuzu bence boş ver ya. Hayırlı olsun. Kullan gitsin
Sağol canım benim o kadar anlamadan detaylı sordum bıkmadan usanmadan cvp verdiğin için❤️
mdf ne mdf lam ne biliyor musun
Biliyorum mdf lam üzerine lamine konmuş haliymiş ama sence hangisi daha kullanışlı olur mutfakta
yüzeyi kaplanmayan zaten olmaz
Abi hangisi daha kullanışlı dedim ya
mdf lam olması şart şapşart sade mdf olmaz kullanışlıda olsa kullanışsızda olsa çok kısa bi sürede bozulur dağılır suya dayanmaz
Abi anlatamadım bak resimle anlatıcam
https://hizliresim.com/po7reb2 Masamın üst zemimi buydu ilk bunu önerdiler bu mdflam mış heralde. Şimdi gittik https://hizliresim.com/5inmhi0 bu daha iyi diyor diğeri zamanla deseni gidiyor diyor. Adamda yalancı gibi geldi pek inanamadım hangisi daha kullanışlıdır mutfakta abi
bunun ikiside aynı özellikte sadece dikkat edilecek şey var mdf diye bazen suntayı iteliyorlar eğer aynı kalitede üretilmişse dayanım konusunda fark yok buna dikkat edin yeter aynıysa üretim kalitesi sadece zevklerine göre hareket et
Mesela mdf lamda sıcak koyunca hassasıyet daha cok olur kabarır dedi
Ama mdf lam da üzerine ekstra bir maşzeme koyuyolar daha çizilmelere karşı dayanıklı olması gerekmıyormu
Sana en son yazdığımı iyi oku
Valla abi mdf dedi artık suntalan yaparsa bilemem anlama ihtmalim var mı
Zor
12 bine yapıcaklar kitlemeseler iyi 😂😂😂
Annemler gitmiş mdf lamı önermişler çizilmelere dayanıklı diye bana dedi gittiğimde mdf daha iyi mdf lamın mermer deseni zamanla sildikçe gidiyor dedi sıcağa mdf daha dayanıklı dedi😂
Lam demek yüzünün kaplı olması demek yüzündeki kaplamanın kalitesi çizilme kalitesidir mdf ya da sunta demek içinin tahta kısmıdır buda dayanıklılık demektir drbe su nem olayına
İşte lamlı mı normal mi daha iyi diyom bende anlamıyom abi işte ya
Çattık yahu sen şaka mısın sınvımmı yüzü kaplı olanların hepsi lammmmmm daha neyle nasıl anlatayım
Abi şimdi benim attıklarım ile ne farkı var
Biri mermer desenli biri düz beyaz
mdf dosyası
Anlamadım yani düz mdf mi daha kullanışlı