10 yıl öncesiydi :D O zaman liseden mezun olmuştum staj yaptığım yerde yaz tatili çalışmasına kaldım maaş sordum söylemediler, bu durumu 5-6 kere yaşadım sonra dedim ben gidiyorum. Çıkarken pazartesi evraklarını getir sigorta yapalım dediler, dedim ben size güvenemem artık o aralıkta dedim bir daha muhasebe de çalışmayacağım amele olarak geldim muhasebeci oldum yine :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldığın ürünlerin asıl fiyatı işte o 200 kusur olan indirimlerle falan 199 a inmiş
Yani ürün dustugu için asıl fiyatini gösteriyor olemi
Evet
Yani benlik bir durum değil o zaman ben zaten ödememi yapmış oldum
Evet sen toplam yazan fiyatı ödemiş oldun
Teşekkür ederim yardımınız için 🌸💕
Rica ederim.
Kampanya indirimleri yapılmadığı toplamdır.
Yapıldığı demek istediniz heralde
Ara toplam yapılmadığıdır, genel toplam da ödeme tutarıdır ve bu tutar bütün ekleme ve çıkarmaların yapıldığı toplamdır.
Teşekkür ederim
Ne demek bir muhasebeci olarak görevimiz gibi bişey :D
İyi hesaplar 🫡😂
Bu iyi bir temenni değil :D :D Allah başka kapılar açsın desen daha iyi :D :D
Tabiki öyle Allah hayrlı kapılar açsın ama işiniz şu an hesaplama 😂
Amin :D Hesaplama seviyorum ama muhasebe cık :D
Muhasebe cık ne 🤭😂😂
Artık yeter sevmiyorum yani :D :D KDV bile değişti insanlarca sadece artış söz konusuyken bizim için herşeyin baştan değişmesi demek düşün :D
Anladım ama hayat ne diyelim🙃
Harbiden bişey diyilmiyor çünkü buraya girmeden önce muhasebe de çalışmayacağım diyerek işten ayrıldım :D
İşten mi ayrildin niye 😄
10 yıl öncesiydi :D O zaman liseden mezun olmuştum staj yaptığım yerde yaz tatili çalışmasına kaldım maaş sordum söylemediler, bu durumu 5-6 kere yaşadım sonra dedim ben gidiyorum. Çıkarken pazartesi evraklarını getir sigorta yapalım dediler, dedim ben size güvenemem artık o aralıkta dedim bir daha muhasebe de çalışmayacağım amele olarak geldim muhasebeci oldum yine :D
O nasıl iş ya öyle 😂
Hangisini söyleyeyim ki 😂
İndirimsiz fiyat
İndirimli fiyattan aldım
Tamam ara toplam indirimsiz fiyat onu yazdım