Alışveriş & Hediyeler Şekilli mumlardan hediye olur mu? seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Miss gbi olur bnce Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Şekilli mumlardan hediye olur mu? Şekilli mumlardan hediye olur mu? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet olur bence neden olmasın ki yani. güzel bir dekor olurdu 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Çokda süper olur ihtiyacım var, ama gönderirmisin bilmem 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 581 cevap paylaştı. Çok da güzel olur. Bunlar milyon doların da olsa kendine alınmıyor, mutlaka hediye gelmesi lazım🥲 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben kullanmaya kıyamazdim 1 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnd Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Olur, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur vala ne güzel onlar 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cok sevimliler , tabii güzel olur 😀 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur güzel de olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet olur bence neden olmasın ki yani. güzel bir dekor olurdu
Çokda süper olur ihtiyacım var, ama gönderirmisin bilmem
Çok da güzel olur. Bunlar milyon doların da olsa kendine alınmıyor, mutlaka hediye gelmesi lazım🥲
Ben kullanmaya kıyamazdim
Bnd
Olur, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.
Ben mum severim ama herkes sevmez.
Olabilir ev için bir aksesuar o da
Olur vala ne güzel onlar
Olur niye olmasın ☺️
Komik duruyor ya vereceğin kişiye bagli
Cok sevimliler , tabii güzel olur 😀
Olur neden olmasın.
Çok tatlı, ben çok severim..
Olabilir