Alışveriş & Hediyeler 3 ayakkabı modeli arasında kaldım, hangisini alayım? Lololo26 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar markasına takılmadan hanginin modeli daha ciks bana yardımcı olur musunuz 3 ayakkabı modeli arasında kaldım, hangisini alayım? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sondaki bence 0 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üstteki siyahi giymedim diğer ikisini giydim yazın aşırı sıcak oluyorlar ama yağmurda soğukta giylebilirker ustyekini bilmiyom 1 3 Yorumla Lololo26 +1 yıl Usteki pumanin tarzı hoş mu sence Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Tipine bağlı knka zayıfsa alma yapiliysan al Yorumla Lololo26 +1 yıl Yapılıyım kanka Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl benim gözüme ilk koyu yeşil olan daha iyi gibi geldi diğeri beyaz olduğu için çok çabuk lekelenir birde 1. daha iyi duruyor sanki 1 5 Yorumla Lololo26 +1 yıl Puma olan mı dostum Yorumla Giraybayhan1 +1 yıl evet dostum o çok daha iyi bana göre Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler bro tamamdır bende onu beğendim zaten Yorumla Giraybayhan1 +1 yıl rica ederim kardo hayırlı olsun güle güle giy Yorumla Lololo26 +1 yıl Eyvallah 🙏🖤 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 3cü daha iyi bence, renk uyumu da tam yaza göre, gri beyaz yeşil karışımı gayet tarz duruyor 1 2 Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Just_Peace_of_Mind +1 yıl Rica ederim, güle güle giyinin Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Siyahı al beyazlar çok hızlı kirlenir ve rengi solar :D 1 3 Yorumla Lololo26 +1 yıl En üstteki puma mi dostum Yorumla Haaneke +1 yıl evet Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kivi_viki Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende 2 ile 3 arasında kaldım 😂 1 3 Yorumla Lololo26 +1 yıl Puma çirkin mi duruyor 😄 Yorumla Lololo26 +1 yıl 300 TL fazla onlardan fiyatı Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yani zevk meselesi. Bana hitap etmedi Yorumla
GAYGünlükleɾi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz ve yeşilli güzel dostum ben olsam 3 tercih ederim. 1 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birinci güzelmiş 1 1 Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler dostum Yorumla
bensizyapama Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl ilki 1 1 Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler dostum Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Ortadaki 1 1 Yorumla Lololo26 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sondaki bence
Üstteki siyahi giymedim diğer ikisini giydim yazın aşırı sıcak oluyorlar ama yağmurda soğukta giylebilirker ustyekini bilmiyom
Usteki pumanin tarzı hoş mu sence
Tipine bağlı knka zayıfsa alma yapiliysan al
Yapılıyım kanka
benim gözüme ilk koyu yeşil olan daha iyi gibi geldi diğeri beyaz olduğu için çok çabuk lekelenir birde 1. daha iyi duruyor sanki
Puma olan mı dostum
evet dostum o çok daha iyi bana göre
Teşekkürler bro tamamdır bende onu beğendim zaten
rica ederim kardo hayırlı olsun güle güle giy
Eyvallah 🙏🖤
3cü daha iyi bence, renk uyumu da tam yaza göre, gri beyaz yeşil karışımı gayet tarz duruyor
Teşekkürler
Rica ederim, güle güle giyinin
Siyahı al beyazlar çok hızlı kirlenir ve rengi solar :D
En üstteki puma mi dostum
evet
Teşekkürler
Bende 2 ile 3 arasında kaldım 😂
Puma çirkin mi duruyor 😄
300 TL fazla onlardan fiyatı
Yani zevk meselesi. Bana hitap etmedi
Beyaz ve yeşilli güzel dostum ben olsam 3 tercih ederim.
Birinci güzelmiş
Teşekkürler dostum
ilki
Teşekkürler dostum
Ortadaki
Teşekkürler
2 ya da 3 karar veremedim
İkinci
Bnce 1.
2 bence
Üç..
Airforce üzerine ayakkabı tanımam çok da sağlam