Alışveriş & Hediyeler Market alışverişlerinde son kullanma tarihlerine bakar mısınız? 1C0TT0NM0UTH Takip Et Xper 5 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bakarım Dikkat etmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Market alışverişlerinde son kullanma tarihlerine bakar mısınız? Cevapla Tarih Soruları Alışveriş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bakarım evet bir kere 2-3 gün geçmiş ürün aldım boşa gitmesin diye yemiştim :D 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl indirmdekilere mutlaka bakın 1 hafta kalanı aldım pınardan dün iki paket kaşar. habire sandviç yiyorum. 1 7 Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl 😃😃 Dondurucuya atmaya ne dersin? Yorumla gaddarım +1 yıl dediler ama şahşi fikrim olmaz ;dondurucudan çıkarıp günü geçmiş bir şey yenirmi tartışmalı. Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl 😃 Yıllardır tr kadınının yaptığı evi idare etmesinin arkasındaki büyük etken buzdolabıdır. Bence Türk kadınına güven 😃 Yorumla gaddarım +1 yıl sanırım haklısınız teşekkürler. Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl 😃😇 Ricalar Yorumla gaddarım +1 yıl Turkish woman number one! Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Doğru söze ne denir Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bakma huyum yok.. market personellerine güveniyorum. 1 3 Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl Pek güvenme derim Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Eve gelince bakıyorum 😒 sonra söve söve gidiyorum geri😏 Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl 🤷♀️🤷♀️ Evet alışveriş esnasında bakmak o yüzden önemli. Sonra 2 iş çıkıyor. Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Tüm ürünlere değil ama belli başlı ürünlere mutlaka bakarım özellikle zehirleme ihtimali olan ürünlere bakarım tavuk gibi süt ürünleri gibi 1 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Yoğurt, et ve süt alırken bakarım. Diğerlerine bakmam. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çok dikkat ederim, kapalı ürünlerde tarihlere, açık ürünlerde tazeliğe 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Fiyat etiketi ve son kullanım tarihi ikisinede dikkat ederim 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl orada bakmam eve gelice bakarım çünkü aykırılık 🤔😂 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. bakmam pek ya 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bakarım evet bir kere 2-3 gün geçmiş ürün aldım boşa gitmesin diye yemiştim :D
indirmdekilere mutlaka bakın 1 hafta kalanı aldım pınardan dün iki paket kaşar. habire sandviç yiyorum.
😃😃 Dondurucuya atmaya ne dersin?
dediler ama şahşi fikrim olmaz ;dondurucudan çıkarıp günü geçmiş bir şey yenirmi tartışmalı.
😃 Yıllardır tr kadınının yaptığı evi idare etmesinin arkasındaki büyük etken buzdolabıdır. Bence Türk kadınına güven 😃
sanırım haklısınız teşekkürler.
😃😇 Ricalar
Turkish woman number one!
🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Doğru söze ne denir
Hiç bakma huyum yok.. market personellerine güveniyorum.
Pek güvenme derim
Eve gelince bakıyorum 😒 sonra söve söve gidiyorum geri😏
🤷♀️🤷♀️ Evet alışveriş esnasında bakmak o yüzden önemli. Sonra 2 iş çıkıyor.
Tüm ürünlere değil ama belli başlı ürünlere mutlaka bakarım özellikle zehirleme ihtimali olan ürünlere bakarım tavuk gibi süt ürünleri gibi
Yoğurt, et ve süt alırken bakarım. Diğerlerine bakmam.
Çok dikkat ederim, kapalı ürünlerde tarihlere, açık ürünlerde tazeliğe
Fiyat etiketi ve son kullanım tarihi ikisinede dikkat ederim
orada bakmam eve gelice bakarım çünkü aykırılık 🤔😂
Et, süt tarzı ürünlerde bakarım
Süt ürünlerine bakiyorum
Gıda ürünleriyse çok dikkat ederim:
Bakarım
Evet bakarım
Direk
Bakmam genelde
Evet bakarım
bakmam pek ya