Para & Ekonomi Kuyumcudan altın alırken neden T. C numarası kaydediyorlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yanımda para yoktu kart ile ödeme yapıcaktım kartla ödeme yapınca da fazla tutar alınması gerektiği için havele yaptım İbana fazla para ödememek için Kuyumcudan altın alırken neden T. C numarası kaydediyorlar? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl At hırsızına benzediğin içindir. Sadece suçlu potansiyeli olana yaparlar onu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha hiç ole tipim yoktur güldüm 🤣 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İlk defa duydum bence kimseye verme tc felan bizim milletten her şey beklenir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Google'de de zorunlu diye geçiyor Yorumla Hendestra +1 yıl Hayır ben kaç defa aldıysam hiç soran olmadı Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum artık Yorumla Hendestra +1 yıl Tuhaf bir durum Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl bissürü kaçakçılık sahtecilik şu bu oluyor devlet zorunlu tututor bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu kanun yenimi çıktı Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl kanun değil de yönetmelik olarak çıkmıştır ne zaman çıktı bilmiyorum Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Keklemişler seni git savcılığa ver verdikleri altın gerçek değildir belki 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kredi kartı ya da havale ile mi aldın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kart ile havale yaptım Yorumla Drtitslover +1 yıl Kuyumcu hesabına attı isen fatura kesecekleri için istemislerdir Yorumla Soran +1 yıl İndirim falan da yaptı yani evet kuyumcu hesbina attim Yorumla Drtitslover +1 yıl Fatura için istemiştir Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İlk kez duydum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Önceden yoktu ama yeni sanirim goglededa zorunlu diye yazıyor Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlerde senden geri almak için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 6 çeyrek altın aldım bana sormadılar 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Önceden öyle bir şey yoktu ama yeni çıktı sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim olduğum yerde sormuyorlar sizin bölgeyle alakalı Yorumla Soran +1 yıl Gogleye baktigimda oradada zoruu oldgu geçiyor Yorumla Soran +1 yıl Zorunlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bana soran yok:) Yorumla Soran +1 yıl Belki sürekli aldığıniz yer ise ondan olabilir tanıdığınız içindir diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük bir kuyumcu Adı güneş kuyumcu tanıdığım yok bilemiyorum Yorumla Soran +1 yıl O Zaman yakın zamnda almadınız altın ya da bilmiyorum oleymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her ay alırım Yorumla Soran +1 yıl Adınızı soy adınızı kaydediyorlarmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sadece sordukları tek şey para Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
At hırsızına benzediğin içindir. Sadece suçlu potansiyeli olana yaparlar onu
Hahahaha hiç ole tipim yoktur güldüm 🤣
İlk defa duydum bence kimseye verme tc felan bizim milletten her şey beklenir
Google'de de zorunlu diye geçiyor
Hayır ben kaç defa aldıysam hiç soran olmadı
Bilemiyorum artık
Tuhaf bir durum
bissürü kaçakçılık sahtecilik şu bu oluyor devlet zorunlu tututor bunu
Bu kanun yenimi çıktı
kanun değil de yönetmelik olarak çıkmıştır ne zaman çıktı bilmiyorum
Keklemişler seni git savcılığa ver verdikleri altın gerçek değildir belki
Kredi kartı ya da havale ile mi aldın
Kart ile havale yaptım
Kuyumcu hesabına attı isen fatura kesecekleri için istemislerdir
İndirim falan da yaptı yani evet kuyumcu hesbina attim
Fatura için istemiştir
İlk kez duydum
Önceden yoktu ama yeni sanirim goglededa zorunlu diye yazıyor
İlerde senden geri almak için
Nasıl yani
Tebrikler kandırılmışsın
ilk defa sende duydum.
6 çeyrek altın aldım bana sormadılar
Önceden öyle bir şey yoktu ama yeni çıktı sanırım
Benim olduğum yerde sormuyorlar sizin bölgeyle alakalı
Gogleye baktigimda oradada zoruu oldgu geçiyor
Zorunlu
Valla bana soran yok:)
Belki sürekli aldığıniz yer ise ondan olabilir tanıdığınız içindir diye düşünüyorum
Büyük bir kuyumcu Adı güneş kuyumcu tanıdığım yok bilemiyorum
O Zaman yakın zamnda almadınız altın ya da bilmiyorum oleymis
Her ay alırım
Adınızı soy adınızı kaydediyorlarmi
Hayır sadece sordukları tek şey para
Allah allah hangi kuyumcu imis o
yok öyle bir şey
ilginç,