Şu havuzu hazırlamak için kaç para harcamam gerekir fdghdfg
Dilan Polat'a olan aşkını güzel gösteriyor adam ama bizim o kadar paramız yok beğ :(

Şu havuzu hazırlamak için kaç para harcamam gerekir fdghdfg
Dilan Polat'a olan aşkını güzel gösteriyor adam ama bizim o kadar paramız yok beğ :(

Ya o güllere benim eşim para verse gebertirim israf bence onun yerine gül bahçesi falan dikebilir çöpe atılmaz en azından çiçek alma konusunda da aynı şeyi düşünüyorum eşim çok alırdı bin kere dedim bana çiçek alma çikolata buketi yaptır kalıcı şeyler al şimdi öyle yapıyor
İyimis
Her kadın abartılı hediyeleri beğenmez Hatta hediye almasın sevdiğini hissettirsin diyenler bile var Genelleme yapamayız
Benim fikrime gelecek olursak ben elindeki imkanların en iyisini kullanarak beni mutlu etmesini isterim Eğer bunu yapabiliyorsa yapsın Yapamıyorsa güller alsın Alamıyorsa bir tane gül alsın Onu da yapamıyorsa bir yerden gül koparsın ama bir aksiyon şart biraz çabalamalı
ya bak böyle şeyler kadınların hoşuna gider tabiki ama bunlar gelip geçici şeyler insan onun sevgisini hissedeceği kişiyi yanında ister kadınlar duygusaldır en küçük hediyeye tav olurlar
Yani adam zengin olan neden sevdiğini lüks şeylerle mutlu etmesin ve evet kime yapsan mutlu olur kadın erkek farketmez 😂 ama daha az maliyetli şeylerle de gayet musmutlu oluna biliyor
Cevap
27Cevap
Evet böyle hediyeleri severler
Günümüzde kızları şu an genel olarak ikiye ayrıldı bu hediye konularında. Bazılarının tam olarak beklentisi bu şekilde. Gösterişli olsun, büyük olsun, gören herkes şaşırsın, hediye ne kadar büyük ce abartılıysa sevgi de o kadae büyüktür olarak anlıyor. Bazıları ise sadelikten ve özel anlar biriktirmekten yana olduğu için bu gösterişli ve hiçbir amaca hizmet etmeyen hediyeleri, gösterişi son derece anlamsız buluyor. Ben kendimi ikinci kısıma koyuyorum
Ne kadar "gereksiz" diyen hanim arkadaşlar. Hic gerek yok veya imkanlari varsa bu kadar müsfitlisine gerek yok diyenler. Sizler ne guzel dusunceli hanimlarsiniz ve cok daha kucuk belki a surekliligi olanlari hakedenlerdensiz..
Boyle dusunmeyenler ve eksikligini yasayanlar ne kadar kabasiniz, krosunuz ve hanzosunuz ve bunu erkegin olmazsa olmaz goreviymis gibi ileri surenler mide bulandiricisiniz
Nah bize böyle sürpriz yapan erkek.
Nerde sapik it kopuk varsa bize denk gelio
Ya kızların işi iki yüzlülüktur sosyal medyaya itici yazarlar ama haset ederler. Erkek onlara bunu yapsa asla iticisin demez kul köle olurlar. Kadınlar yalancı riyakar varlıklardır size doğruları söylüyorum. Kadınları sevmiyorum çünkü çok düşmanlıklarıni gördüm bütün foylarini döküyorum ortaya.
ᥒᥱ 𝗍ᥲrᥲ𝖿ᥲ kᥙsᥙᥡ᥆rᥙz? g᥆s𝗍ᥱrіş ᑲᥙძᥲᥣᥲsı іᥒsᥲᥒᥣᥲrძᥲᥒ ᥆ᥣძᥙm ᥆ᥣᥲsı һᥲzzᥱ𝗍mᥱm. ᥆ һᥲ᥎ᥙzᥙ kіm 𝗍ᥱmіzᥣᥱᥡᥱᥴᥱk? ᑲ᥆ᥡᥣᥱsіᥒᥱ gᥱrᥱksіz şᥱᥡᥣᥱrᥣᥱ ᥙğrᥲşmᥲk ᥡᥱrіᥒᥱ ᑲіr 𝗍ᥲᥒᥱ ᥴіᥴᥱk ᥡᥲ⍴sᥲ kᥲğı𝗍𝗍ᥲᥒ, mᥲһᥴᥙ⍴ ᑲіr şᥱkіᥣძᥱ 𝗍ᥱᑲᥱssᥙ̈m ᥱ𝗍sᥱ kᥲ𝖿і.
Aşırı romantiklik bana her zaman itici gelmiştir şöyle şaşalı hediyeler sürprizler ile karşılaşmak karşımdaki insandan soğumama neden olur. Bunu romantik bulan kızlar ve isteyen kızlar olabilir ama şahsi olarak bana itici geliyor.
Badboylar yaparsa şirin olur, efendi adam yaparsa itici gelir, black pillciler zaten yapmaz, reddedileceklerini bilir. Herkes kendisine uyan pilli alıp ona göre davranmalıdır. Blue, Red, Black... Herkes rengini seçecek... Ben black pillden şaşmam.
Helal para mi hayir😂 O yuzden almayalim helal olsa da almazdim cunku bir suru ac susuz insan varken Allah bu yapilan musrifliklerin hesabini soracak☝️ O gulleri siz havuz yapin diye yaratmadi mevla. Yeter artik su insanlarin satafat gosteris musriflik huylari😡
Kadınlar bu kadar büyük jestler beklemez aslında (bazı para için yaşayanlar hariç ) içten bir sevgi cümlesi yetiyor aslında. Ya da bebegi gibi hissettirmesi
Açıkçası çok itici geldi o kadar para harcayıp onu alacağına güzel bir kolye slabilirdi. Ben sevmiyorum böyle şeyleri yaa. Elimde buluna bilecek takabileceğim somut hediyler isterim. Kolye, küpe vb
Bana geri döner misin
Hayır
Bunlarında aşkından bıktım ya kime neyi ispatlıyorsunuz bu neyin sovu, neyin doyumsuzluğunu... bunlar boşanır yakında ve hiçte şaşırmam
Vay be yoluna para saçmanın, gösterişin, görgüsüzlüğün adı aşk olmuş. Aşk harbiden böyle bir şey değil insanların aşkları birbirlerine duydukları sevgileriyle ölçülür parayla değil.
sevgisini parasıyla aldıklarıyla anlatmaya çalışan adamın aşkı da sevgisi de yalandır
net
gösteriştir
şov merakıdır
instagram saçmalığıdır
Havuza mı üzüleyim güllere mı üzüleyim.. sosyal medyadaki illüzyon gösterisinden ibaret yaşamlar.. evin içinde de kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlardir..
Yapan olursa da böyle göze sokmasın olur mu?😒 Aşırı toxic duruyor😂
ıy hayır ya sürpriz dediğin şey böyle ulu orta yapılacak şey olunca gösteriş oluyo maalesef istemem böyle sürpriz (!) falan
Dilan Polat’ı cok cok severim. O kadın başına gelen tüm iyi şeyleri hakediyor. Devam.
Bana gelirsek , my deary burayı okuyorsan , ben sürpriz sevmem. İhtiyaç listimi atıyım sen seç seç al.
Benim kocam işten gelirken bana en sevdiğim dürümden ikitane en sevdiğim pastadan bir tane alıyor ne gülü ne çiçeği hayırıdr
Çok itici ve gereksiz harcama. Bu paraları bu şekilde harcamak yerine sokak hayvanlarına v. b yardımlarda bulunulabilir. Dünyanın en zengin insanı olsam da bu tür şeyler yapmam israftır.
Bazılarıda bunlara yiaa çok romantik diyor. Şovmenlikten başka bir şey değil ve bunlar sürekli yapıyor :D
Dilan Polat bir Engin’e söylese
Twitter’ı satın alsa keşke bunlar az geldi sjsj
Çok sahte geldi bana, kızların hepsi bunları sevmiyor.
Yemin ediyorum bunların samimiyetsizliği, laçkalığı beni aşktan soğutuyor
Onun kocasina da enerjisine de ne gicik bi çift la bu lar
Dilan Polat isimli arkadaşın psikolojisi yerinde değil.
Her şeyleri şov. Bunun üzerinden de çok güzel prim yapıyorlar. Reklam reklamdır.
Reality show mu ne bunlarda onların yan çarı her halde. Tuhaflıklar primler gündem vs. Amaç dikkat çekmek başarılı şekilde görevlerini yapmışlar.
Adını ilk defa burada duydum bunlar kim? Google amcama bir sorayım
Alemin gördüğü en büyük görgüsüzler bu ikisi
Parası olan hazırlar eee kızlarda paralı adamı sever
Parayı seven kızlar bu tür şeylerden hoşlanır genellikle
Böyle bir jesti ömrüm boyunca alamam o yüzdeeen ne diyoruz ıyyyy varoşlar
ben bir ara takip ediyordum da kocası aslında çok ilgisiz biri Dilan polat kendi yapıyor bence bu sürprizleri xbdjd
Karı koca show peşindeler, gerçekten sıktı...
Ben çoğu surprizi ve gülü Dilanin hazirlattigini düşünüyorum. Keza gerçek takipciler bilir ki normalde Engin , dilanin yüzüne bakmıyor kafasını kaldırıp.
O kadar param olsa da bu kadar beyinsiz olmazdım. Yardım kuruluşlarına bağışlamak yerine yaptıklarına bak Allahım sabır.
Bu arada kadın bağış yardım bayağı yapıyor bizim gördüklerimiz de bile bayağı yapıyor arkasında da yaptığına eminim.
Dilan polat denen diyarbakır eşşeği kim oluyor allahım bunlara bu hayatı yaşatan düzene lanet olsun
Kim bu kadin ya ben hic bilmiyorum bunu
Ben böyle görgüsüz hediye asla istemem
Abartıdan hoşlanmıyorum.
Kusacam bunların görgüsüzlüğüne
cano ya valla çıtayı nereye çıkardı it
Ben, boş hediyeleri sevmem. 😃
Enerciiiiii😂😂😂😂Topunuza sıkarım enerciii😂😂😂
Üff bu ikisi canım ya
Çöp olan güllere üzüldüm. 🙄
Bu tür hediyeler bana gereksiz geliyor
pahalı şeyler beni rahatsız ediyor.
Kadın zengin olunca erkekler temsili 🤣🤣