Ben geçen sene şunu örmüştüm, 3 ayımı almıştı bitirmek 🤦🏻♀️

Ben geçen sene şunu örmüştüm, 3 ayımı almıştı bitirmek 🤦🏻♀️

Hiç sevgilim olmadığı için maalesef hediye de almadım ama sevgilim olsaydı tabi ki de ona onun mutlu olacağı hediyeleri almak isterdim ben hediye beklemezdim çünkü benim için sevgilimin beni sevmesi en güzel ve en değerli hediy4e olurdu.
bu arada mutluluklar dilerim size :)
Yaaa ne kadar tatlı bir düşünce, sevgilin çok şanslı bi kız olacak 🥰
Teşekkürler 🥰
Rica ederim. ben de teşekkür ederim ☺️🙏
Bayağı sıcak tutar boş ver kızım anısı olsa da kullan, benimkinin doğum günü deprem zamanına denk geldi ben de o bögledeydim bir şey alamadım ama ahşap kaçış oyunu var yetişkinler için ondan almak istiyorum bir türlü fırsat olmuyor fiyatı biraz iyi çnükü
Bende değil hırka, ona vermeden önce çekmiştim ayrılmadık da ama hırkayı kullanmamasına kırgınım biraz 😂 önemli olan yanında olmak sevmek 🥰
@Quratex sen bayağı zekisin he
haaa öyle üzgün emoji atınca öyle sandım iyi bari havalar çok sıcak ya seneye giyer dhdfgjj
Cevap
27Cevap
Eski sevgilimde bana atkı örmüştü bu konuyu açınca aklıma geldi anılar. Birbirimize sürekli hediyeler alıp mutlu eden insanlardık. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derlerdi bize çevresi o derece uyumluyduk. Ailesi başka birini bulunca onun da ailesine karşı zaafı vardı yüzükler atıldı anlaşamadık ayrıldık bide sözlüydük. Alıştım artık insanlara bu dünyada başına her türlü şey gelebilir şaşırmıyorum artık ☺️
Bu hikaye bana da tanıdık geldi 🥲 hayırlısı öyleymiş diyelim
Sevgililer günü ve doğum günlerinden 1 gün önce ayrılıyorum ki hediye almak zorunda kalmayayım diye asddjdk
Yuh shshsh
Ortaklaşa bir kahve makinesi alalım bir ay sen kullan bir ay ben kullanayım masraf olmasın dedim. Kabul etmedi. Ben de bir şey almadım
Sende az odun değilmişsin
Trol yapıyorum odun falan değilim 🤣
Henüz hiç bir kızı hediye alacak kadar sevmedim eğer birini o kadar seversem Doğu Ekspresinden bilet almak var aklımda
Haha bir şey yapıyordum onun için ama o güne yakın öyle bir şey yaptıki.. ona yaptığım şeye zerre değmezmiş dedirtti bana sağolsun
Sevgilim yok. Maalesef demiyorum ama 😄
Biliyorumki dün ne yediğimi hatırlamıyorum
Ama kazağı görünce Mustafa Sandalın şarkısı aklıma geldi
Öğretmen bayanlar her zaman fedakar ve güzel hediyeler alır. Bir öğretmenin kalbini fethetmek nasibiyle..
İltifat olarak kabul ediyorum öğretmen olduğum için, teşekkürler 🥰
Evet, iltifat olarak kabul edin. Biliyorum sizin öğretmen olduğunuzu zaten.
Saçma sapan gelir bana bu doğum günü hediye meseleleri. Ama bu çok ince hoş bir davranış olmuş. Cok tatlı
🥰
Hediye almadım, uzakta olduğu için ve o ara sevgili de olmadığımız için sadece mesaj ile kutladım.
Hiçbir ilişkim sevgilimin doğum gününü görebilecek kadar uzun sürmedi
benim için özel olarak yumurta dahi kırsa o kadın aşırı çekici ve değerli geliyor bana..
Hiç görmediği tanımaya fırsatı olmadığı rahmetli babasının fotoğrafını. İkisinin aynı karede olduğu Bi fotoğraf
Çok hos gerçekten gir de el emegı olması ayrı guzellik
Yakut takım almıştım bil bakalım ne oldu
Aldatıldım deme de
Beni aldatamaz hiç bir kadın, yalanlarına katlanamadım ayrıldım ciddiyetten uzak kişilerle olmuyor
Yalan söylemek de aldatmak sayılır bence. Hayırlısı olsun
altınyıldız polo t-shirt
bence çok hoş eline sağlık :)
tam deyze işi
Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile
Ay çok güzel olmuş ya
Bu güne kadar hiç bir şey
Çakmak almıştım üzerinde resmimiz vardı
Şöyle bi sevgilimiz olsa yeter be
Bi bana hediye gelmedi beee
uzuldum ya
Neden
ne guzel örmüşsün ama degmemis
Ayrılmadık ki
yaa cok sevindimm
🥰🥰
acaba bende mi sorun var uzun ilişki yapamiyorum kısmetim degil demek hep bi kulp buluyorum karsimdaki erkekte guvenemiyorum😞
acaba biraz daha ağırdan mi almak lazim ben cok sabirsiz bi insnaimda
Aslında iyi yapıyorsun valla çok sabırlı olmak da iyi değil. Biz 7-8 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ailemin gönlü yok ayrılacağız belkide. Sabrettim diye bu duruma geldik. Ayrıca erkeklere güven olmaz. Bi kadın güvenmemeye karar vermişse içgüdüsel bir bildiği vardır. İçinden geldiği gibi yaşa ❤️
inşallah çok mutlu olursunuz🤍
Sen de ❤️
Almasim
Saksıda Orkide
Aa ne aldım ayakkabı
Bişey almadım
Kulaklık
sevgililm olmadı
Hatırlamıyorum
Yuzune oturdum
Sevgilim yok
Orkide