Alışveriş & Hediyeler 6 yaşındaki bir erkek çocuğuna hediye olarak ne alınır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 6 yaşındaki erkek çocuğa hediye ne alınır? Güncellemeler+1 yıl 200-300 tl bandından ve bisikleti var. 6 yaşındaki bir erkek çocuğuna hediye olarak ne alınır? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence oyuncak al 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Araba, lego, sevdiği çizgi filmin lisanslı kıyafeti veya oyuncağı 1 0 Yorumla
voype Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Uzaktan kumandalı araba al ama biraz büyük olsun. Çocuklar bayılır böyle hediyelere. Kendim çocukluktan yeni çıkma sayılırım, iyi anlarım çocukları 😀 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Bütçeye göre. Bütçe sağlamsa bisiklet olur kumandalı araba olur. Gibi gibş 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bisiklet olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bisikleti var oyuncak düşünüyorum araba falan yoksa başka bir şey mi alsam Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl araba da iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence oyuncak al
Araba, lego, sevdiği çizgi filmin lisanslı kıyafeti veya oyuncağı
Uzaktan kumandalı araba al ama biraz büyük olsun. Çocuklar bayılır böyle hediyelere. Kendim çocukluktan yeni çıkma sayılırım, iyi anlarım çocukları 😀
Bütçeye göre. Bütçe sağlamsa bisiklet olur kumandalı araba olur. Gibi gibş
Küçük araba minik arabalar
en iyisi bisiklet bence
bisiklet olabilir
Bisikleti var oyuncak düşünüyorum araba falan yoksa başka bir şey mi alsam
araba da iyidir
Bütçen varsa akülü araba al severler.
İlgisi olan bir eşyAa
Akülü araba
Bisiklet