1. yılımız için gözlük alacağım güzel ve uygun bir hediye mi sizce. Önemli ve değerli olmasını istiyorum hep kullanabilsin.
al
alma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözlük, güzel ve anlamlı bir hediye olabilir. Erkek arkadaşınızın zevklerine göre bir gözlük seçebilirsiniz. Ayrıca, kaliteli malzemeleri tercih etmek ve marka seçimine dikkat etmek de önemlidir. Böylece, hem güzel bir hediye vermiş hem de uzun süre kullanabileceği bir ürün almış olursunuz.
Cevap
7Cevap
Riskli bence. Yakışacak mı yakışmayacak mı sorunu vardır gözlükte. Her gözlük her insana yakışmaz.
Merhaba, degerli olmasini istiyorsan farkli bir şey alabilirsin, özel olan seni ifade edecek iyi gelecek seni hatirlatacak bir hediye almalisin bence
sence neler olabilir kullanışlı bir şeyde olsun istiyorum
Şöyle bir takim fanatikligi var mı ? forma alirsan hem seni hatirlar hem takimini sevdugi icin asla unutmaz, unutulmaz bir hediye olur. ya da oyunlarla arası iyise oyun konsolu alabilirsin ya da Künye alabilirsin erkekler genelde oyun konsolları , takim formasi gibi aksesuarlari daha cok severler ama entellektuel birisiyse fular alabilirsin, künye alabilirsin,
Ayrica hediyeni sadece boyle paketleyip verme hediye kutusu hazirla, yanina küçük sevimli şekerler , küçük cikolatalar ekle
Çok naif bir düşünce kaç numara taktığını sor bir kagıt var üstünde gözleri kaç numara bozuk diye yazıyor merak ettiğini ve görmek istediğini sor ve al
(Hooptica) dan alabilirsin. Çok iyi indirimler oluyor. Freesbee den çok memnun kalır gibi geldi bana
Güzel hediye direkt almalısın ama normal gözlük mü yapıyorsun güneş gözlüğü mü alacaksın
Rengi pembe olmasın.
Çok güzel düşünmüşsün gözlük güzel bir hediye olur
Gözlüğü de atsaydın bari
Bi luis wilton alırsın artık
İstiyorsan al
Çok para harcama kanka kalkıyor
Bi untlmaz bi gece yap
Al bence
Al bence iyi olurr
Alma simarir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?