Ama harbi indirim , öyle önce bindirim sonra indirim değil
Görsel klasik komikli gibi görünen ama olmayan işte heaae salla...

Ama harbi indirim , öyle önce bindirim sonra indirim değil
Görsel klasik komikli gibi görünen ama olmayan işte heaae salla...

Sırf indirime girdiği için babasıyla tartışa tartışa alanını gördüm yani :) Üstelik babası indirim yapan firmada çalıştığı için ürünleri ücretsiz olarak alabildiği halde :D
Yok artık
Yani kullanmayacağım veya alsamda değerlendirip satamayacagim birseyse neden alayım mesela benim ehliyetim bile yok arabadan biraz anlarım şimdi indirimde diye kamyon lastiği alacak halim yok yani 🙈😁🤭😌
İhtiyacım olan bir şeyse kaçırmam ama genelde indirimler bana denk gelmiyor ben aldıktan sonra aynı ürün hemen indirme giriyor çıldırıyorum djdjdjd
Cevap
12Cevap
Hayır tabi ki de ihtiyaç duyuyorsam alırım sadece
İhtiyacım olanları indirimde yakalarsam alırım. Burada ihtiyaca göre geleceğe yatırım yapmak önemli malum enflasyonist ortam var
Bence de
Sürekli kullandığım bir ürünse, indirimde denk gelince alır stoklarım ama kullanmayacağım bir şeyi niye alayım yani.
Sistem şu diyelim gerçek fiyatı 100 TL indirimden önce 150 yapalım sonra indirimli şekilde 130 a felan satalım, o nedenle almam
ihtiyacım varsa ve sıkıntıya sokacaksa almam indirimi beklerim ama sıkıntıya sokmayacaksa alırım ne kadar olursa olsun
Kullandığım bir ürünse alırım hemen ama kıyafet falanse ve o tarz bir şeye uzun bi süre ihtiyacım olmayacaksa almam
Hayir almiyorum. Sadece giyneceksem ve kullanacaksam alirim
Hani çok ihtiyacım yoktur ama istiyorumdur beğeniyorumdur öyleyse alırım onun dışında almam
İhtiyacım varsa veya bu ürün hayatıma hiç girmemişse sırf denemek amaçlı olsada alırım
İhtiyaç olacak bir şeyse alırım. İşime yaramayacak şeyse almam.
Türk milletinin espri anlayışı konulu resim
İndirimli yazıyor diye almam piyasayı ve ederini biliyorumdur
Alırım kullanmayacağım biseyse kullanan birine satarim payımı alarak
Hayır almam eğer çok beğendiysem fiyatı çok uçuk olsa bile gözümü kırpmadan alırım indirim insanı olamadım hiç 😃
Satıcaksam alabilirim onun dışında mantıklı olmaz ama söz vermiyim:)
İşime yariyan bir şey olursa alırım yaramadiktan sonra bir önemi yok
Indirime dikkat etmem ihtiyacim varsa ne kadar olursa olsun alirim
Beğendiysem ve işime yarıycaksa alırım
İhtiyacım varsa alırım
İhtiyacım yoksa almam
Almam.
ihtiyaç meselesi ya. Ihtuyacım varsa alırım.
İhtiyaç haricinde hayır
Maalesef bu mallık seviyesindeyim alıyorum
Her zaman gerekli bir ürün ise evet
Beğenmediğim hiçbir şeyi almam
Beğendiğim bir şeyse evet
Aniden alma perileri geliyo
Güzel parcalar varsa alınır
Hayır beğenmem lazım
Alırım
İhtiyacım olduğunu düşünmüyorsam evet
Hayır, almam
Almam