Yurtdışından gelirken hediye olarak arkadaşıma almıştım ama aramız bozuk bende veremedim suanda da paraya ihtiyacım var satmak istiyorum ne kadar nerede satabilirim

Yurtdışından gelirken hediye olarak arkadaşıma almıştım ama aramız bozuk bende veremedim suanda da paraya ihtiyacım var satmak istiyorum ne kadar nerede satabilirim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnternetten alacaksanız 5 kere dolandırılmış birsisi olarak söylüyorum ki tek site Puff Estanbul dur ertesi gün teslim ediliyor ve hep orjinal ürün geldi bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Sipariş verirken Tavsiye kodumla verirseniz çok sevinirimmmm KK7762Q
internette 300-400 arası satılıyor ama, letgo'da 200 lira falan çok var satan,5000,6000 lik.
Letgoda neden bu kadar ucuz ki 15-20 dolara almıştım ben ne kadara satmam gerek
internette hepsinin fiyatı var ucuz satanlar nasıl satıyor bilmiyorum zaten şu anda kaçak gelen vozollar vb ürünler felaket revaçta.. sen nereden aldın gümrükten falan mı
şimdi baktım 6000'liği 14 euro
Bir mağazadan aldım o halde 4000 olan 10 Euro falan
neyse işte sonuçta çok büyük bir para değil sakla Dursun 300-500 liraya sattığını düşün sana ne faydası olacak
Ama sigara hiç kullanmıyorum ve çevremde de yok içen birine verecek kadar da değer vermiyorum insanlara tekrar
Gideceğim yakın zamanda yurtdışına gerekirse alırım Şu an nakite çevireyim diyordum sokakta bir sürü hayvan var bende duracağına onlara harcarım parasını mamalar çok pahalı olmuş 🤣
gülmüşsün ama gülme çok da güzel bir düşünce bence. aşağı yorum yapanlardan birisi teklif yapmış ona satabilirsin
Evet yazdım
Puff. Estanbul a bir sor istersen Türkiye de baya iyiler
Bence de kesinliklee çok tatlı bir ekibi varr
Kaça satıyosun
300
Ben alabilirim ne kadar istiyorsun
Fiyatı Türkiye’de ne kadar bilmiyorum ki
250 tl vereyim
300 imis fiyat
Uzakmış
Dolap, Gardrops gibi yerlerden yollayabilirim güvenli şekilde
Ben ellerin için 300 vereyim :)