Yoo hayırr beğendiyse kullan. Günlük bile o tarz kullanan kişiler var dışarı çıkarken. Ben şahsen bir tek plajda kullanırım. Spor için daha salaş tarzda uzun kol askılı olan çanta alırım bol olanlardan veya sırt çantası alırım spor için. Ama beğendiysen ve spora gitmek istiyorsan gidebilirsin tabii kimse bir şey demez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Plaj çantasına benziyor bence spor için uygun değil
Sade bişey de almak istemedim 😕
Bez çanta işte diyormuşum sdşlgjdlkshgjd şaka şaka güzel
Tıpkı plaj çantası. İçine koy mayonu, güneş kremini, gözlüğünü ve bir şişe suyunu. Giy altına şortunu, tişörtünü, altına da terlik. Miss
Ben bunu plaj için kullanmayacağım spor için aldım kıyafet koyacam
Güzel çanta ama plaj için uygun. Spor için olmaz gibi bu model. Salaş model başka böyle çantalar var onlar daha iyi gibi. Yine de sen bilirsin tabii
Geri verim diyorsun yani
Sade bişey istemedim 😕
Yoo hayırr beğendiyse kullan. Günlük bile o tarz kullanan kişiler var dışarı çıkarken. Ben şahsen bir tek plajda kullanırım. Spor için daha salaş tarzda uzun kol askılı olan çanta alırım bol olanlardan veya sırt çantası alırım spor için. Ama beğendiysen ve spora gitmek istiyorsan gidebilirsin tabii kimse bir şey demez
Pazar çantası gibi desem üzülürmüsün
Üstünde pazar için kullanılır mı yazıyor
Doğuştan mı bu kadar komiksin
Sende doğuştan mı geri*zekalsin
Çantanı beğenmedim diye g. mi oluyorum bu kadar alıngan olma üzerler seni
Okuma yazmada yok senin yazık sana ben orada g. yazmadim iyi oku bence 😂
Bence Kullanılacak Çanta Gayet Mükemmel 👍
Teşekkürler ederim
Rica Ederim 🙃
Beğenmedim
Neden ki
Basit duruyo, kalitesi nasıl?
Kumaşın kalitesi güzel
İyi o zaman, bide fermuarı olsaydı daha iyi olurdu bence
Yanlardan ip var onları sıkınca kapanıyor zaten
Onları yeni fark ettim 🤣
Pijamadan yapmışlar
Aklıma ne geldi biliyor musun Avrupa yakasında bı adam vardı gaffur onun giydiği çizgili pijaması vardı aklıma ilk o geldi 😂😂😂😂
:) benimde o geldi , ondan öyle söyledim :)
Hos ve sik duruyor gule gule kullan
Teşekkür ederim
Güxel gayet hayırlı olsun
Mükemmel