Alışveriş & Hediyeler Sevgilinizin kredi kartı ile alışverişe çıkar mısınız? ShippingGloss Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çıkarım Hayır çıkmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin kredi kartı ile alışverişe çıkar mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır ben çıkmazdım kendi param ile çıkardım sadece 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır onun parasını harcamam. Benim param var zaten. 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Çıkmam kimsenin özel Hesabı ile bir şey almam O kişiye özel bir şey çünkü. 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Maddi durumu benimkinden daha iyiyse ve o teklif ettiyse çıkarım 1 0 Yorumla
NeYaptinOzge Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İleride bir sevgilim olursa kredi kartını alacağımı düşünmüyorum 1 1 Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl @NeYaptinOzge neden kredi kartini aliyorlarki Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Sevgilim olursa kartımda onun olsun ne olacak ki 2 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ne ben çıkarım ne de benim kartımla çıkabilir 1 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Kocamın kredi kartı olmadan çıkmam 1 0 Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kendi param varken sevgilime yapismam asla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben çıkmazdım kendi param ile çıkardım sadece
Hayır onun parasını harcamam. Benim param var zaten.
Çıkmam kimsenin özel Hesabı ile bir şey almam O kişiye özel bir şey çünkü.
Maddi durumu benimkinden daha iyiyse ve o teklif ettiyse çıkarım
İleride bir sevgilim olursa kredi kartını alacağımı düşünmüyorum
@NeYaptinOzge neden kredi kartini aliyorlarki
Sevgilim olursa kartımda onun olsun ne olacak ki
ne ben çıkarım ne de benim kartımla çıkabilir
Kocamın kredi kartı olmadan çıkmam
Çıkmam o kadar da değil
Hayır kimsenin parasına tamah etmem
Kendi param varken sevgilime yapismam asla
hayır tabii
Çıkmam.
Çıkarım nolmuş