Alışveriş & Hediyeler Sevgilime doğum gününde kiss sweatshirts yapmayı düşünüyorum. Sizce cringe mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ARKADASLAR SÖVMEYŞN QÜWIWJWLİWW Sevgilime doğum gününde kiss sweatshirts yapmayı düşünüyorum. Sizce cringe mi? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. hayır değil.. 1 0 Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yazdığına göre el sanatın berbat bir şey, sen en iyisi hazır bir şeyler satın al hediye et sanata saygın olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düsünüyorum dedim sakin ol Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kiss tshirtü ne ya 🤮 öpücüğü dudağına bırak iz olarak bu nedir böyle 0 0 Yorumla
hayallllllllllllllll Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Cok tatli Bence degil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tek sakin yorum ya Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Adamın geçireceği travmayı merak ediyorum 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Onun yerine pasta yap daha mutlu olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır değil..
Yazdığına göre el sanatın berbat bir şey, sen en iyisi hazır bir şeyler satın al hediye et sanata saygın olsun
Düsünüyorum dedim sakin ol
kiss tshirtü ne ya 🤮 öpücüğü dudağına bırak iz olarak bu nedir böyle
T-shirt yerine beni öpmesini tercih ederim
Cok tatli Bence degil
Tek sakin yorum ya
Adamın geçireceği travmayı merak ediyorum 😂
Ahahaha
Onun yerine pasta yap daha mutlu olur
Çok başarılı bir fikir
küçük düşürücü
Yap gitsin
Cringe