İyi ama bu çanta neden bukadar büyük insanlar bunu nasıl taşıyacak özellikle hanımefendilerin konfor yapılarına kolaylık değil zorluk olacağı kanaatindeyim içerisine bir sürü eşya kpysan gene doldurulmaz ki kaç göz var kaç cebi var nasıl neyle üretilmiş her kıyafete kombin uyumu olacak mı vs vs vs bunlarında cevabı verilmeli
Alan kişinin neden bu kadar değer verdiğini sormak gerekir. İnsanlar birbirleriyle yarışırken kendilerini kaybediyorlar, açık arttirma tarzi muzayedeler de insanların bu hırs ve inadından faydalanmak için planlanıp hayata geçirilmiş olan bir uygulama.
Ha sen bu parayı verip alirmisin böyle birşeyi dersen, ortada para verilecek tek şey yapan kişinin emeğidir ama böyle boş bir şey için harcadığı emeğin de benim için maddi hir değeri yoktur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
Kozmosta hepimizin birer toz tanesi olduğunu ne de güzel ispatlamış. Esasen orijinal boyutu da bu kadar küçük, bu küçücük boyutu da orijinali kadar büyük! Biz ne kadar farkındayız acaba işte mesele!
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
Hayır değmez bence yani o kadar saçma ki ama zaten dünyada bu şekilde saçma olduğu için ya da sırf farklı olduğu için o kadar çok satın alan kişi var ki yani koleksyion için de alıyordur
Bu yüzden pahalı da olsa bir sanat eseri satın almak (eğer maddi durumunuz buna müsaitse) israf falan değildir. Veya hayatı kolaylaştıracak kaliteli ve sağlam teknolojik eşyalar satın almak da günah değil tersine sevap listesine girer. Ayrıca altın gibi lüks maddeleri kullanmak da israf değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Değer bence benim aşırı hoşuma gitti. Çok kullanışlı kullanabilen için.
Ayrıca sanatsalda ve çok miynoş. Keşke para (dolar cinsi) icinde yüzsemde alsam dediğim bir parça.
Koleksiyonunu yapmak isterdim renk seçeneği ve farklı modelleri de çıkmalı mikroskopla incelemek oldukça zevkli olacaktır.
Aslında amaç onu kullanmak değil sanatsal bir değeri var o yüzden üzerinde harcanan emek ve başarı markanın gücü de buna ait insanlar buna para veriyor.
Sanata saygım var ama bu tarz bişi benlik değil ben almazdım.
Bu zeka seviyesindeki insanların 63k doları görebilirken firavunun soyundan mı geldim bilmiyorum. Artık gökten buzağı düşse kafama şaşırmam ama bu tip insanlar paraşütsüz atlasa o an için yer çekimi sıfırlanır…
Saçma hem de alabildiğine saçma ama koleksiyon ürünü olarak zamanla değeri artacak kesin. Havaya para saçacak kadar zengin olsam, yatırım için alabilirdim.
Ya bunu özel teşhir kutusunda, kasalarında falan saklayacaklar muhtemelen. Tekrar diyorum, çok saçma ama işte sıçtığımın kapitalizmi böyle bir şey; bu saçmalıkları maddeten değerli kılıyor.
Dur şimdi kutu dedinde tam kutusunu hazır ettin getirip içine koyacaksın yanlışlıkla elinden düştüğünü düşünsene😂😂😂 Artık 63 bin dolarlık çantayı halı biti koluna takar😌😂
Onu veren mallara söyleyeceksin. Hayatımda ne çanta delisi oldum ne ayakabi. Boş işler.. çünkü 1 2 tanesini muhtemelen daha çok kullanacaksın. Geri kalanı emekli olup atılmayı bekleyecek dolapta.
Aga şuna 63 bin dolar vermek nedir ya olmayan bir şeye ya. Bana 150 dolar versin gerçek çanta vereyim level 3 çanta gibi devasa bisey motosikletle ava giderken kullaniyorum içine 16 kalibre tek kırma tufegi katlayıp koyabiliyorum
Bu parayı sinir dışına veya birilerine aktarmak için alışveriş üzerinden transferini sağlıyor asljnda mühim olan parayı elden çıkarmak usulsüz birilerine vermek
Zengin ahmakların parasını işte böyle alırsın adlı çanta bence. Sırf desinler diye görğnmeyen çantaya bu kader para vermek lüx yaşamak falan değil baya gerizejalışık